Головна Новини Суспільство події Залишився без пенсії і підпалив себе: на Тернопільщині чоловік отримав 50% опіків тіла
commentss НОВИНИ Всі новини

Залишився без пенсії і підпалив себе: на Тернопільщині чоловік отримав 50% опіків тіла

У центрі зайнятості під Тернополем чоловікові відмовили додати стаж для нарахування пенсії

28 вересня 2020, 17:33
Поділіться публікацією:

59-річний житель селища Гусятина на Тернопільщині зробив самопідпал в коридорі центру зайнятості та отримав 50% опіків тіла. Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі .

Залишився без пенсії і підпалив себе: на Тернопільщині чоловік отримав 50% опіків тіла

Відомо, що потерпілий звернувся до співробітників установи для отримання додаткових кількох місяців робочого стажу, щоб мати право отримувати пенсію. Йому відмовили і він, вийшовши за двері кабінету, облив себе бензином і підпалив прямо в коридорі.

Працівники встигли загасити чоловіка, але вогонь пошкодив близько половини свого тіла. Його бригада швидкої доставила в лікарню.

50% обгорілого тіла — з такими ушкодженнями до лікарні госпіталізували жителя Гусятинського району. Чоловік 1961 року народження намагався себе спалити в приміщенні місцевого центру зайнятості ", — відмітили в повідомленні правоохоронці.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про зниження числа пенсіонерів серед українців.

"Одна з перших завдань нової влади — вирішити питання Пенсійного фонду та пенсійної системи. Оскільки, з одного боку ПФ завантажить в цьому році з державного бюджету понад 160 млрд грн, при тому, що надходження податків до держбюджету зменшаться. З іншого боку, збільшення розміру пенсій підштовхнуло вгору споживчий попит в країні. Реформування цієї системи почалося і майже відразу закінчилося ", — написав економічний експерт Олексій Дорошенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини