Головна Новини Суспільство події В Одеській області 70-річний пенсіонер розбещував 13 дітей: нові подробиці справи
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеській області 70-річний пенсіонер розбещував 13 дітей: нові подробиці справи

Пенсіонер вже тричі судимий за статеві злочини

4 листопада 2021, 22:30
Поділіться публікацією:

На Одещині  відбудеться судовий процес над 70-річним жителем регіону, якого правоохоронці звинувачують  в сексуальних злочинах стосовно 13 дітей. Про це інформує  Одеська обласна прокуратура, пише УНІАН.

 В Одеській області 70-річний пенсіонер розбещував 13 дітей: нові подробиці справи

Пенсіонер розбещував 8-13-річних дітей(фото з відкритих джерел)

За інформацією наглядового відомства, обвинувальний акт розслідували і скерували до судової установи працівники Доброславської окружної прокуратури. Вони звинувачують в розпусних діях щодо дітей 70-річного мешканця міста Южний.

Як встановили слідчі, в 2020-2021 роках цей городянин приводив до своєї квартири малих хлопчиків 8-14 –літнього віку, і використовуючи фізичну силу, скоював щодо хлопчиків розпусні дії сексуального характеру.

 Підозрюваний вже не раз був судимий за статеві злочини. Малих городян він приводив до квартири, обіцяючи їм солодощі. Ще обіцяв подарувати мобільник чи дозволити погратись на ігровій приставці.

 Насильник повторно здійснював над місцевими жителями дії сексуального насильства. Дехто  з хлопчиків жив в нього по кілька місяців, дехто  залишався з ним вночі. Він психологічно залякував дітей, щоб нікому про це не розповідали. При цьому лякав їх, використовуючи свої агресивні погрози.

Обвинувачений, після того, як виходив з колонії, відразу брав нове прізвище та їхав на нове місце проживання.

Зараз ґвалтівник перебуває в СІЗО. Він буде відповідати за всі розпусні дії, які вчинив стосовно 13 хлопчаків: за сексуальне насильство, наругу над дітьми  і їх розбещення. Правоохоронці кажуть, що йому можуть присудити  пожиттєве ув’язнення.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одеській області серійний ґвалтівник напав на 79-річну бабусю.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини