Головна Новини Суспільство події В одеській мерії прокоментували скандал з російським тюремним шансоном на відкритті головної ялинки міста
commentss НОВИНИ Всі новини

В одеській мерії прокоментували скандал з російським тюремним шансоном на відкритті головної ялинки міста

Мерія принесла вибачення жителям міста

21 грудня 2020, 19:29
Поділіться публікацією:

У мерії Одеси прокоментували казус з блатними піснями російського виконавця Михайла Шуфутинського, які звучали під час святкового заходу минулої суботи на відкритті міської ялинки. Особи, які записали відеозвернення, стверджують, що натяку на шансон в програмі не було, а вони хотіли, щоб на святі гості слухали пісенні твори про головних героїв новорічних свят — Святого Миколая та Снігуроньку, а ніяк не про долю ув'язнених.

В одеській мерії прокоментували скандал з російським тюремним шансоном на відкритті головної ялинки міста

Відомо, що в минулу суботу, у громадськості викликало певні обурення завершення свята, де спочатку виступав муніципальний духовий оркестр. Уже в самому кінці, під час зборів музичного колективу, з колонок пролунав "шедевр" російського виконавця шансону зі словами: "Може, хто не зрозуміє, що тут зеки святкують". У композиції також згадуються "півники" і "табір".

Противники глави Одеси Геннадія Труханова, які пов'язують його з криміналітетом, підкреслили, що навіть такі світлі свята як День Святого Миколая і Новий рік не обходяться без зв'язку з кримінальним світом.

У мерії посилаються на випадковість — персонал, що забезпечує музичний супровід свята після завершення концерту поставив запис з новорічною музикою, серед якої й опинився шансон.

"Ми приносимо одеситам вибачення за настільки безглузду випадковість", — заявили в мерії.


Раніше "Коментарі" писали про те, що сесія Одеської обласної ради в черговий раз пройшла скандально через розбіжності між політичними фракціями. Спочатку "ОПЗЖ", "Партія Шарія" і "За Майбутнє" вирішили заблокувати трибуну, не допускаючи кількох депутатів міськради.

Крім того, порталу стало відомо, що співробітники прокуратури Одеської області оголосили про підозру Віктору Проценко — відсторонений директор дитячого будинку в Ізмаїлі. Його звинувачують в сексуальному насильстві та розбещенні трьох дівчаток 5-7 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

одесит

21 грудня 2020, 20:59

В Адєссє панує русскій язик, а значить панує русскій мір, а значить українцям місця немає. Все вкрай закономірно та логічно. Звідси і така ситуація.


Новини