Головна Новини Суспільство події В Одесі продавець з ножем напав на знімальну групу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі продавець з ножем напав на знімальну групу (ВІДЕО)

Тома Кирилюк повідомила про напад

29 грудня 2021, 00:20
Поділіться публікацією:








В місті Одеса неподалік Нового  ринку один з місцевих підприємців кинувся з ножем на тележурналістів одного з міських телеканалів. Нещодавно,  в одному зі своїх сюжетів тележурналісти викрили його "бізнес", продавець реалізував піротехніку неповнолітнім одеситам. Про це інформує "Думская".

В Одесі продавець з ножем напав на знімальну групу (ВІДЕО)

В Одесі чоловік з ножем напав на журналістів (dumskaya.net)

 Як зазначила представниця медіа Тома Кирилюк, це мало місце, коли  вона з колегою відзнімали сюжет про передсвятковий продаж піротехніки та як  в цьому аспекті дотримуються законослухняності ринкові реалізатори. Коли оператор зафіксував допущене порушення, що допустив продавець "Нового", він продав двом неповнолітнім петарди, журналістка підійшла з питанням пояснити свої вчинки.

 За словами працівниці каналу, працівникам ринку таке не сподобалось, вони почали сипати погрозами та кричати. Телевізійники відійшли від них і зателефонували до поліції. Підприємці почали ховати свої товари і кидати до автомобіля.

В той момент, коли вона сказала агресивно настроєній групі заторам, що їде поліція, один з них з лезом накинувся на представників телегрупи. Зловмисника затримали самі одесити.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одесі кур'єр побив чоловіка з інвалідністюВ місті Одеса представник доставки суші сильно вдарив ногою місцевого інваліда тільки за те, що той переставив його скутер з  території, яка призначена для паркування інвалідів в ЖМ "Райдужний", яке він зайняв. Конфлікт з застосуванням сили мав місце у вечірній час. На відеоролику можна побачити як молодик підходить до іншого одесита і завдає йому такого сильного удару, що він відразу летить на землю.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

[ 29 грудня 2021 р. 0:03 ] Сообщение удаленоувузела

29 грудня 2021, 01:08

https://society.comments.ua/news/accidents/v-odesse-prodavec-s-nozhom-napal-na-semochnuyu-gruppu-video-690975.html новые долбаёбы?


Новини