Головна Новини Суспільство події В Одесі померли двійнята, які отруїлися овочами з ринку: мати спочатку викликала лікарку з оголошення
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі померли двійнята, які отруїлися овочами з ринку: мати спочатку викликала лікарку з оголошення

Мама двійнят напередодні придбала на "Привозі" овочі, які діти з'їли ввечері

16 травня 2023, 21:45 comments1165
Поділіться публікацією:

В місті Одеса чотирирічні двійнята померли, бо отруїлись. За попередньою  інформацією,  малюки спожили овочі, які були куплені на  місцевому  базарі, пізніше  їм стало погано. Матір  дітей  та лікарі  швидкої, які приїхали на виклик,  не змогли врятувати  малюків. Про це інформують в ГУ Національної поліції  Одеської  області.

В Одесі померли двійнята, які отруїлися овочами з ринку: мати спочатку викликала лікарку з оголошення

В Одесі загинули двійнята (фото з відкритих джерел)

14 травня до  місцевого управління поліції зателефонував лікар швидкої допомоги. Він  розповів, що констатував смерть двох  малюків, двійнят чотирирічного віку:  Кирила та Кіри Ткаченко.

Як інформує джерело  сайту "Антикор", матір  двійняток купила  напередодні на "Привозі" овочі, які  малюки поїли ввечері. Опісля вечері в діток  почалися біль у животі та блювота.

Матір  викликала до діток лікарку, координати  якої  знайшла  в інтернеті.  Медичка  вколола  малюкам  препарат "Церукал", і в них блювота припинилась.

Вночі хлопчик попрохав матір допомогти  дійти до туалету.  Вона побачила, що він ледве пересувається і відразу  викликала швидку допомогу. Приблизно 5-7 хвилин  матір  чекала на приїзд  медиків, тримаючи  хлопчика  на руках. За кілька хвилин до приїзду швидкої,  малюк перестав  дихати.

Його сестричку  Кіру "швидка" завезла до лікарні, де  дівчинка пішла з життя через сім годин. Лікарі констатували смерть, причина — "отруєння невідомою речовиною".

Правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею про неналежне виконання обов'язків медичним або фармацевтичним працівником. Якщо вину лікарки  таки доведуть, їй загрожує до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на пляжі в Одесі знайшли труп: загиблим може бути колишній власник "Сьомого кілометру".

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини