Головна Новини Суспільство події На пляжі в Одесі знайшли труп: загиблим може бути колишній власник "Сьомого кілометру"
commentss НОВИНИ Всі новини

На пляжі в Одесі знайшли труп: загиблим може бути колишній власник "Сьомого кілометру"

Причини смерті чоловіка на пляжі в Одесі наразі встановлюють правоохоронці

23 січня 2023, 21:50 comments1054
Поділіться публікацією:

Ранком, 23 січня, на території одного з  пляжів  міста Одеси було знайдено тіло чоловіка. Про це пише ТСН.

На пляжі в Одесі знайшли труп: загиблим може бути колишній власник "Сьомого кілометру"

На пляжі в Одесі знайшли труп (фото з відкритих джерел)

Представники поліції Одещини  підтверджують журналістам  знайдення трупа чоловіка 1981 року народження, яке мало місце на Трасі здоров'я.

"Факт підтверджую. Людина була в спідньому. Слідів насильницької смерті на тілі не виявлено", — прокоментувала подію речник Одеського облуправління поліції Любов Гордієвська.

Як вона розповіла, тепер перевіряють інформацію щодо того, чи ніби цей  одесит  вийшов з лазні. Але поліція, посилаючись на захист персональних даних, офіційно не спростувала та не підтвердила інформацію, що померлий — це ексспіввласник ринку "Сьомий кілометр".

Як пише місцеве видання "Думська", посилаючись на інформаторів з поліції,  померлий —  колишній власник промтоварного ринку "Сьомий кілометр" Віктор Добрянський (молодший) та внук його засновника. Перед цим, покійний підприємець  ніби був в сауні, на пляжі "Дельфін", звідти він вийшов  одному спідньому.

При цьому, бізнесмен Добрянський знаходиться в розшуку з 10 червня минулого  року. Служба безпеки України   звинувачувала його за ч. 3 ст. 209 ККУ (Легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом).

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одесі затримали заступника начальника ОВАСлужба безпеки викрила заступника голови Одеської обласної військової адміністрації, який за "кругленьку" суму пропонував керівнику одного зі структурних підрозділів ОВА "сприяння" в уникненні кримінальної відповідальності за привласнення держмайна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини