Головна Новини Суспільство події В Одесі п'яний кермувальник збив патрульного: подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі п'яний кермувальник збив патрульного: подробиці (ВІДЕО)

Зловмисник не хотів виходити з автомобіля та рушив з місця

30 грудня 2021, 19:55
Поділіться публікацією:

Правоохоронці міста Одеси сьогодні, застосовуючи зброю, провели затримання нетверезого кермувальника, який перед тим наїхав на представника патрульної поліції. Про це інформує пресслужба Управління патрульної поліції Одеського регіону.

В Одесі п'яний кермувальник збив патрульного: подробиці (ВІДЕО)

В Одесі порушника зупинили пострілами (фото Патрульна поліція)

 На початку дня поліціянти володіли інформацією про те, що на одній з вулиць міста за кермо свого авто сів нетверезий кермувальник. Представники патрульної групи  зупинили вказане авто, але кермувальник зачинився в середині автомобіля і  не виконував вимог поліцейських.

 За оприлюдненою інформацією, потім цей міський порушник знову рушив їхати і здійснив наїзд на представника патрульної групи. Але і ця обставина, коли правоохоронець опинився під колесами, не змусила його зупинитись. Тоді один з поліціянтів  кілька разів вистрілив по колесам авто. Саме так вдалося зупинити цього нетверезого порушника.

Від пропозиції щодо його огляду на предмет вживання алкоголю під час зупинки та в медичній установі, одесит дав відмову. За такі дії на цього порушника був оформлений протокол за ч.1 с. 130 КУпАП.  Це — керування транспортним засобом особою в стані сп'яніння. Зараз всі факти встановлюють представники слідства.

 Користувачі соціальних мереж поширили інформацію, що постріли прозвучали о 06.20 ранку. П’яний кермувальник навідріз відмовився виходити із свого мікроавтобуса, а коли, був змушений це зробити, нібито завдав удару одному з представників патрульної поліції.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одесі продавець з ножем напав на знімальну групу.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини