Головна Новини Суспільство події В Одесі нудист напав на поліцейського
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі нудист напав на поліцейського

Оголений чоловік напав на дільничного офіцера під час виконання ним службових обов'язків

21 серпня 2021, 14:30
Поділіться публікацією:

В Одесі нудист напав на поліцейського

Ізолятор тимчасового тримання, фото з відкритих джерел

В Одесі чоловіку оголошено підозру в умисному нанесенні тілесних ушкоджень поліцейському при виконанні. Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Одеській області.

Інциденту передувало те, що підозрюваний в оголеному вигляді прийшов в одне з кафе, розташованих на одеському пляжі "Ланжерон". Персонал закладу закликав чоловіка одягти спідню білизну та оплатити рахунок, але зіткнувся з категоричною відмовою.

З цього приводу в кафе були викликані правоохоронці. По прибуттю поліції оголений чоловік накинувся на дільничного офіцера з кулаками.

За умисне нанесення тілесних ушкоджень поліцейському чоловікові оголосили підозру за ч. 2 ст. 345 "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу" Кримінального кодексу України. Зараз підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Зазначимо, що умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що з 24 по 29 серпня в Одесі відбудеться фестиваль квір-культури "Одеса Прайд-2021". У "Гей-альянс Україна" анонсують, що в цьому році дійство повинно вийти більш яскравим і мати масштаби дещо більші, ніж у попередні роки. При цьому активісти щиро розраховують, що правоохоронці будуть тісно співпрацювати з організаторами фестивалю. Ініціатори заходу зазначають, що він має на меті привернути увагу не тільки до прав ЛГБТ-спільноти, а й до незахищеності людей в Україні загалом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини