Головна Новини Суспільство події В Одесі на зупинці іноземець порізав дівчину та чоловіка (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі на зупинці іноземець порізав дівчину та чоловіка (ВІДЕО)

Зловмисник, який напав на людей в обласному центрі, затриманий

13 жовтня 2021, 22:00
Поділіться публікацією:








В самому центрі міста Одеса іноземець завдав ножових поранень дівчині та її знайомому. Це сталось якраз на зупинці  міського транспорту. Ревнивого іноземного громадянина за кілька днів розшукали  та затримали  працівники міської поліції. Про це інформує пресслужба  ГУ Нацполіції Одещини.

В Одесі на зупинці іноземець порізав дівчину та чоловіка (ВІДЕО)

В Одесі іноземець напав на свою колишню та її колегу (фото з відкритих джерел)

 Цей жахливий інцидент мав місце  на громадській зупинці для трамваїв, тролейбусів  та автобусів, яка знаходиться на вулиці Катерининській.

Потерпілим від конфлікту з іноземцем, зокрема, дівчині  — 21 рік, її знайомому — 29 років.

 За інформацією поліцейського відомства, 33-річний мешканець з Південної Азії підстеріг одеситку, з якою раніше мав відносини, в той момент, коли вона поверталась додому. І почав вимагати, аби вона знову  почала з ним зустрічатись. Дівчина йому відмовила і він почав її ображати. За неї заступився знайомий, який бачив початок цієї історії. Тоді ревнивий гість міста почав завдавати ножові поранення обом молодим людям. Юнак  має поранення  на шиї, також йому пошкоджено грудну клітку та живіт. Дівчині колишній знайомий порізав шию та руки. Медики  забрали потерпілих в лікарню. Іноземець втік з місця конфлікту, але за кілька днів правоохоронці його знайшли. Його вже проінформували про порушену підозру за ч. 1 ст. 121 ККУ – умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція згадуваної статті передбачає покарання – вісім років позбавлення волі. Зараз підозрюваний знаходиться в слідчому ізоляторі.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одесі зловмисник згвалтував жінку на очах у свого друга інваліда.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини