Головна Новини Суспільство події В Одесі на учня впала частина стелі аудиторії: юнака госпіталізували з травмами хребта
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі на учня впала частина стелі аудиторії: юнака госпіталізували з травмами хребта

Приміщення збудоване в 1857 році

16 грудня 2021, 20:55
Поділіться публікацією:

В місті Одеса в одному з професійних училищ раптово під час навчального процесу обвалилась частина стелі. Від обвалу   постраждав один з учнів. Постраждалого  госпіталізували до медичного закладу  з ушкодженнями голови та хребта. Про це 16 грудня інформує Telegram-канал "Х_Одеса".

В Одесі на учня впала частина стелі аудиторії: юнака госпіталізували з травмами хребта

Хлопець потрапив до лікарні (фото з відкритих джерел)

Надзвичайна пригода мала місце в одній з навчальних аудиторій  Одеського вищого професійного училища морського туристичного сервісу, яке знаходиться в центрі міста, на вулиці Пушкінській, 18.

Саме там минулої середи під час навчань  просто на голову учня рухнула частина конструкції зі стелі.

 В соціальних мережах вже розмістили  відеоролик  і світлину надзвичайної пригоди, зокрема і фото постраждалого. В цього молодого  одесита медики  встановили кілька ушкоджень: це — закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та ушкодження шийно-грудного відділу хребта.

Триповерховий  будинок, в якому розташований морський навчальний заклад, був побудований понад 150 років тому, в 1857 році. Ця історична будівля внесена до списку пам'яток одеської архітектури.

Сам професійний заклад  рахується провідним  в південному регіоні нашої країни, бо готує  майбутніх спеціалістів, які обслуговуватимуть споживачів закладів морського туристичного сервісу, для ресторанів та готелів та  затребуваних фахівців для потреб туристичних агентств.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одесі, у школі, посеред уроку впала стеля: відомо, чи постраждали діти. В одному з міських навчальних закладів міста Одеси під час навчань в одному з класів завалилась стеля. Під час цієї руйнації потерпів один школяр. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/xydessa/14967
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини