Головна Новини Суспільство події В Одесі, у школі, посеред уроку впала стеля: відомо, чи постраждали діти (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі, у школі, посеред уроку впала стеля: відомо, чи постраждали діти (ВІДЕО)

Під час навчань в одному з класів завалилась стеля

29 листопада 2021, 22:15
Поділіться публікацією:

В одному з міських навчальних закладів міста Одеси під час навчань в одному з класів завалилась стеля. Під час цієї руйнації потерпів один школяр. Про це повідомляють в Telegram-каналі  "Одеса зараз".

В Одесі, у школі, посеред уроку впала стеля: відомо, чи постраждали діти (ВІДЕО)

Стеля впала під час уроків (фото з відкритих джерел)

 Неприємний інцидент стався в Одеському навчальному закладі №111, на площі Молоді міста. Тут якраз відбувались уроки і школярі всі сиділи за партами, коли їм на голови впав чималий кусень штукатурки зверху.

 В інформації повідомляється, що один школяр отримав травму. Але поки деталі інциденту з’ясовуються.

 Під оприлюдненим повідомлення розміщено чимало коментарів. Мешканці міста говорять, що такого не повинно бути. Адже кошти на ремонт освітньої установи батьки учнів здають постійно.

Одесити так і говорять про такі справи, яким прийшов повний капець. Адже "бабло",  вони дають на ремонти  регулярно кожного року. З гумором, користувачі відзначають, що освітянська установа немає відношення до коштів, які добровільно  та регулярно збирають самі батьки школярів. Саме так, це відбувається в цьому місті добровільно-примусово.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одесі 5-річній дитині відірвало частину пальця на дитячому майданчикуІнцидент стався в одному із парків міста. Повідомляється, що 5-річна дівчинка каталася на гірці та отримала травму. Постраждала зачепилася за металеву конструкцію та втратила частину пальця правої руки. Палець потрапив у щілину між поруччям і жерстяним листом гірки. Потерпілу доправили до медичного закладу. Лікарі надали хірургічну допомогу дитині.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини