Головна Новини Суспільство події В Одесі горе-мати поїла маленького сина горілкою та знімала все на відео
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі горе-мати поїла маленького сина горілкою та знімала все на відео

Дитина відмовлялася пити алкоголь, але мати змусила

31 грудня 2021, 00:55
Поділіться публікацією:

В місті Одеса матір давала пити малюку горілку. Аби дитина швидше спожила алкоголь, вона добавляла туди сік.

В Одесі горе-мати поїла маленького сина горілкою та знімала все на відео

Хлопчик випив горілку, а мати все це фільмувала (фото з відкритих джерел)

Відеоролик про "турботливу" матусю та  погані навички, яких вона вчить малюка з’явились  на одному з міських Telegram-каналів.

Трирічний хлопчик грається своїми іграшками. З'являється матір і ставить біля нього стопку з горілкою, примусово наказуючи це пити.

 Малюк звичайно капризує і відмовляється. Молода ненька переконує, що це вона принесла сік і наказує випити. Хлопчик знає, що там несмачна горілка і навідріз відмовляється. Матір знову наказує пити. Малюк категорично проти такого алкогольного напою. Тоді молода одеситка долила в посудину соку  в присутності дитини. Малюка ці дії мами переконали, що в склянці сік. Він вирішив його випити.

 Очевидна негативна реакція маленького одесита на наявність міцного алкоголю. Але його мамі від цього процесу споглядання чомусь було дуже весело.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одесі на учня впала частина стелі аудиторії, юнака госпіталізували з травмами хребта. В місті Одеса в одному з професійних училищ раптово під час навчального процесу обвалилась частина стелі. Від обвалу   постраждав один з учнів. Постраждалого  госпіталізували до медичного закладу  з ушкодженнями голови та хребта.  Надзвичайна пригода мала місце в одній з навчальних аудиторій  Одеського вищого професійного училища морського туристичного сервісу, яке знаходиться в центрі міста, на вулиці Пушкінській, 18. Саме там минулої середи під час навчань  просто на голову учня рухнула частина конструкції зі стелі.   


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини