Головна Новини Суспільство події В Одесі чоловік на підпитку поглумився над дівчинкою з ДЦП
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі чоловік на підпитку поглумився над дівчинкою з ДЦП

Зловмисник побачив на дитячому майданчику дитину без дорослих і вирішив на неї напасти

6 лютого 2022, 17:07
Поділіться публікацією:

На одній з вулиць Одеси п’яний городянин здійснив сексуальне насильство над малою одеситкою з ДЦП.  В Суворовському районному суді міста  йому винесли вирок – п’ять років перебування в колонії. Про це інформує УНІАН.

В Одесі чоловік на підпитку поглумився над дівчинкою з ДЦП

Насильник напад на дівчинку на дитячому майданчику (фото з відкритих джерел)

 Фігурантом  кримінальної справи був  мешканець населеного пункту Сестринівка, що на Вінничині.  Він не має власної родини і ніде не працює.

В червні минулого року після четвертої години  дня мешканець Вінничини, який перед цим вживав алкогольні напої, прийшов до дитячого будинку, неподалік однієї з багатоповерхівок на вулиці Ядова. Він запримітив там 16-річну дівчинку, яка каталась на гойдалці вирішив вчинити щодо неї сексуальне насильство. Як зазначено в матеріалах судової справи, дитина страждала на дитячий церебральний параліч.

 Вона в певний момент залишилась без нагляду рідних, які не надовго відійшли.

Це  знав засуджений, бо вирішив скористатись з ситуації,  адже його жертва не зможе від нього втекти. Гвалтівник підійшов до дівчинки впритул, почав лізти їй під кофтинку, зачіпати груди. Вона злякалась, кричала і плакала.

 На щастя, люди, які йшли поруч, вмішались в цю ситуацію, відігнали і затримали зловмисника. Розлючені люди ледве не побили ґвалтівника, а потім викликали поліціянтів.

 Як встановили правоохоронці, гвалтівник  вчинив задумані дії сексуального характеру, задовільнивши себе і не завдавши істотної шкоди дівчинці.

За висновками експертів,  житель Вінничини був психічно здоровим, але його малолітня жертва отримала в цьому випадку психічну та фізичну шкоду. Під час судового засідання зловмисника визнали винним за ч. 3 ст. 153, що трактується, як сексуальне насильство дитини.

 Цьому  нелюду  винесено вирок – 5 років позбавлення волі. Він відбуватиме тюремне ув’язнення за ґратами кримінально-виконавчої установи закритого типу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одесі зграя бездомних собак напала на дитину.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини