Головна Новини Суспільство події В Одесі алабай напав на 2-річну дитину
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі алабай напав на 2-річну дитину

Дитина просунув руку через суміжний з сусідами паркан

4 серпня 2021, 19:57
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Одесі сусідський собака покусала маленьку дитину. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

В Одесі алабай напав на 2-річну дитину

Напад собаки на дитину в Одесі. Фото: ГУНП

Як стало відомо, на дворічного хлопчика напала сусідський собака породи середньоазіатська вівчарка (алабай), коли той грав у себе у дворі приватного будинку. Повідомляється, що поки його батьки займалися своїми справами, дитина просунула руку через суміжний з сусідами паркан. У цей момент тварина напала на хлопчика.

В результаті події потерпілий отримав рвані рани руки. Його госпіталізували прибули на місце подій медики. На цей момент співробітники правоохоронних органів встановлюють всі обставина інциденту і вирішують питання про його правової кваліфікації.

В Одесі алабай напав на 2-річну дитину - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в одному з районів міста Запоріжжя на жінку напала бродячий собака. Повідомляється, що дану тварину підгодовував місцевий житель. Інцидент стався тоді, коли дворняга напала на домашнього вихованця постраждалої. Жінка попросила про допомогу чоловіка, який її годував, однак той проігнорував її. В результаті події постраждала загинула на місці події. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Екопарк, який знаходиться неподалік від міста Полтава пантера покусала ветеринара. Укуси хижака припали в голову потерпілого. Він був доставлений в найближчий медичний заклад медиками, які прибули на місце подій. Потерпілому зробили операцію. Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини події. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини