Головна Новини Суспільство мистецтво і культура У Запоріжжі бездомний собака посеред вулиці до смерті загриз жінку (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запоріжжі бездомний собака посеред вулиці до смерті загриз жінку (ФОТО)

Тварина прокусила артерію на нозі постраждалої

3 серпня 2021, 13:36
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Запоріжжі жінку загриз до смерті бродячий собака. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Запорізькій області.

У Запоріжжі бездомний собака посеред вулиці до смерті загриз жінку (ФОТО)

У Запоріжжі бездомний собака загриз жінку. Фото: regionnews

Як стало відомо, вчора ввечері, 2 серпня, в одному з районів міста на жінку 1964 року народження, яка вигулювала свого домашнього улюбленця, накинувся бродячий собака. Під час нападу тварина прокусила артерію на нозі постраждалої і вона стекла кров'ю. Очевидці інциденту викликали медиків.

Прибулі на місце події медичні працівники намагалися реанімувати потерпілу, однак, на жаль, та померла в кареті швидкої допомоги.

Як повідомляє видання regionnews, на жінку напав собака, якого підгодовував один з місцевих жителів. Дворняги спочатку напали на собаку постраждалої. Жінка попросила чоловіка зробити що-небудь, однак той проігнорував її прохання.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що під Полтавою на чоловіка напала пантера. Повідомляється, що інцидент стався в Екопарк неподалік від обласного центру. Хижа тварина напала на ветеринара з міста Полтава. В результаті події потерпілий отримав поранення середнього ступеня тяжкості. Його прооперували в лікарні. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Індії розлючений слон накинувся на місцевого жителя. Інцидент стався, коли велика група слонів зі своїми виводками перетинала автодорогу. Перехожі розступилися для того, щоб тварини змогли пройти без перешкод, однак деякі почали дражнити їх. В результаті один слон відокремився від групи та побіг в сторону натовпу. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини