Головна Новини Суспільство події В Одесі 17-річний підліток викрав машину та влаштував перегони з поліцією (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі 17-річний підліток викрав машину та влаштував перегони з поліцією (ФОТО)

Викрадач порушив ПДР, чим привернув увагу патрульних

23 листопада 2021, 21:35
Поділіться публікацією:

В місті Одеса 17-річний городянин здійснив крадіжку чужого автомобіля  і  тікав центральними вулицями міста від працівників поліції. Про це інформує пресслужба Управління патрульної поліції Одеського регіону.

В Одесі 17-річний підліток викрав машину та влаштував перегони з поліцією (ФОТО)

Підліток викрав Daewoo і ганяв Одесою (фото facebook.com/odesapolice)

 За інформацією поліціянтів,  патрульні 23 листопада звернули увагу на іномарку, яка порушила ПДР на одній з вулиць міста. Кермувальник не підчинився наказу патрульних  про зупинку. Навпаки, хотів  втікати, порушуючи правила та створюючи аварійну ситуацію в центрі міста.

 Патрульні, які обігнали втікача, що їхав вулицею Тираспольською, таки зупинили його. В салоні знаходився 17-річний одесит, який не мав документів на транспортний засіб. Вже пізніше поліціянти отримали повідомлення про викрадення тої самої іномарки, яку вони затримали.

 Аби з’ясувати всі обставини, на місці працюють працівники слідства.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одесі п'яний кермувальник скоїв масштабну ДТП та влаштував перегони з поліцією.Вночі з неділі на понеділок 22 листопада  в місті Одеса патрульні поліцейські переслідували п’яного кермувальника, який ще й став винуватцем ДТП. За оприлюдненою інформацією, патрульні інспектори хотіли зупинити  іномарку, яка порушила правила дорожнього руху. Але кермувальник не зупинився на вимогу патрульних, а почав втікати.  Під час погоні вулицями нічного міста, на одній з вулиць одесит допустив помилку в керуванні, скоїв зіткнення з трьома машинами, які були припарковані на вулиці та знову намагався  здійснити втечу з місця аварії. Поліціянти затримали спритного 24-річного порушника.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: facebook.com/odesapolice
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини