Головна Новини Суспільство події В ізраїльській школі люди в масках напали з ножами на учня: хлопчик у комі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В ізраїльській школі люди в масках напали з ножами на учня: хлопчик у комі (ФОТО)

Зловмисникам вдалося втекти з місця скоєння злочину. Потерпілого було госпіталізовано. Його стан оцінюється медиками як тяжкий.

14 грудня 2022, 02:25
Поділіться публікацією:

В ізраїльській школі люди в масках напали з ножами на учня: хлопчик у комі (ФОТО)

Напад в ізраїльській школі/ Фото: Israelnationalnews

У вівторок, 13 грудня, шокуючий інцидент стався в одній із шкіл у Реховоті, що в Ізраїлі. Так, близько полудня невідомі в масках увірвалися до приміщення навчального закладу та завдали ножових поранень 16-річному підлітку. Варто зазначити, що напад стався у всіх на очах біля кабінету директора.

Зловмисники втекли, а підлітку знадобилася екстрена допомога. Повідомляється, що його доправили до лікарні та прооперували. У нього діагностували проникаючі ножові поранення.

Його стан зараз оцінюється як тяжкий, але стабільний. Юнака перевели з операційної у відділення інтенсивної терапії. Він знаходиться на штучній вентиляції легень та під наркозом.

Повідомляється, що раніше підлітку вже надходили погрози від анонімних особистостей і він звертався за допомогою до поліції, проте правоохоронці нічого не зробили, щоб його захистити. Причини події невідомі.

В ізраїльській школі люди в масках напали з ножами на учня: хлопчик у комі (ФОТО) - фото 2

Наразі місцева поліція заявляє, що напад не є терористичним актом. Було заарештовано чотирьох людей, яких підозрюють у причетності до нападу. Комендант району зустрівся з директором школи і наголосив, що ситуація перебуватиме під контролем поліції.

Деякі місцеві ЗМІ стверджують, що у цій школі подібні напади відбуваються вже не вперше. Причиною всьому — кримінальні розбірки між сім'ями місцевих угруповань та кланів.

Причини та обставини того, що сталося, належить з'ясувати правоохоронцям, зазначає видання Israelnationalnews.

Раніше "Коментарі" писали про те, що й відомого виконавця засудили за зґвалтування: йому загрожує хімічна кастрація (ФОТО) . Відомий канадсько-китайський виконавець, актор, модель, зірка C-Pop, екс-учасник гурту EXO-M Кріс Ву отримав 13 років за зґвалтування.

Читайте також: Не хотів платити за комуналку: у Римі чоловік розстріляв жінок на засіданні будинкового комітету (ФОТО). Шокуючий інцидент стався днями у Римі. На місці події працювали правоохоронці та медики швидкої допомоги.

В ізраїльській школі люди в масках напали з ножами на учня: хлопчик у комі (ФОТО) - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини