Головна Новини Суспільство події В Індії зґвалтували 16-річну дівчину вісім чоловіків. Зловмисники знущались 15 годин
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії зґвалтували 16-річну дівчину вісім чоловіків. Зловмисники знущались 15 годин

В Індії, в штаті Махараштра вісім чоловіків зґвалтували неповнолітню дівчину.

20 грудня 2022, 13:45 comments1233
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В індійському штаті Махараштра вісім чоловіків здійснили групове зґвалтування неповнолітньої дівчини. Серед підозрюваних виявився друг потерпілої. Також відомо, що молодій дівчині вводили невідомі речовини, що впливають на психічний стан. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Times of India.

В Індії зґвалтували 16-річну дівчину вісім чоловіків. Зловмисники знущались 15 годин

В Індії зґвалтували неповнолітню. Фото з відкритих джерел

У туристичному місті Палгар вісім чоловіків зґвалтували 16-річну дівчину. Поліція почала розслідування наступного дня після зникнення дівчини. Підліток мав ввечері з’явитись вдома, проте так і не повернувся. Стурбовані родичі вирішили звернутись до правоохоронних органів.

Поліція отримала в родичів дівчини її номер і зателефонували неповнолітній. Коли правоохоронні служби зателефонували їй, то почули плач і негайно почали пошуки дівчини.

Як з’ясувалось, дівчину зґвалтував її 21-річний друг з яким вона познайомилась раніше. Чоловік привів її у вільне бунгало де вчинив сексуальний злочин. Разом з ним було ще двоє інших хлопців. Наступного дня 16-річну дівчину зґвалтували ще п’ятеро чоловіків, а згодом 21-річний хлопець зґвалтував її вдруге — силою вигнавши дівчину на пляж.

Зловмисники погрожували своїй жертві, що її покарають, якщо вона свідчитиме проти них. Завдяки її свідченням поліцейські впіймали головного підозрюваного, а завдяки йому – і інших.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Індії вибухнув телевізор і таким чином вбив одну жінку.

Також "Коментарі" писали про те, що Індія попередила Росію, про дії, які суперечать фундаментальним принципам сучасного миру у світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини