Головна Новини Суспільство події В Індії слон затоптав наглядача зоопарку: що трапилося
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії слон затоптав наглядача зоопарку: що трапилося

Слон убив наглядача зоопарку в Індії після того, як його вдарили ціпком

24 червня 2024, 17:39
Поділіться публікацією:

У четвер, 20 червня, на півдні Індії, в окрузі Ідукі штату Керала, сталася трагічна подія. 62-річний доглядач зоопарку Балакрішнан загинув, ставши жертвою атаки слона, яку він сам спровокував.

В Індії слон затоптав наглядача зоопарку: що трапилося

Слон убив наглядача зоопарку в Індії

Інцидент був знятий на відео, яке невдовзі поширилося в інтернеті. На кадрах видно, як чоловік ткнув ціпком у ногу тварини, що викликало агресивну реакцію. Слон збив Балакрішнана на землю, кілька разів тупцював його, потім жорстоко побив хоботом і, нарешті, настав на голову, що призвело до смерті наглядача.

В Індії слон затоптав наглядача зоопарку: що трапилося - фото 2

Після цього слон підняв бездиханне тіло хоботом і кинув його в бруд, закінчивши свою жорстоку атаку. Як повідомляють свідки, інший працівник зоопарку намагався втрутитися, але було вже надто пізно.

Балакрішнан готувався провести тур для групи туристів, які стояли неподалік. Згідно з місцевими ЗМІ, влада виявила, що ферма, на якій стався напад, не була належним чином зареєстрована в Раді захисту тварин Індії. Це обов'язкова вимога для всіх установ, де утримуються тварини. У результаті наступного дня після інциденту зоопарк було закрито на невизначений термін для проведення повного розслідування.

Зараз влада вирішує, що буде з 53-річною самкою слона Лакшмі, яка вбила наглядача. Обговорюються заходи щодо покращення умов утримання та поводження з тваринами у зоопарках.

Нагадаємо, що відомий серфер та актор Тамайо Перрі загинув після нападу акули . Це сталося, коли він катався на серфі біля Козячого острова. Тамайо Перрі, відомий своїми ролями у фільмі "Пірати Карибського моря" та серіалі "Поліція Гаваїв", був також професійним серфером та рятувальником.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини