Головна Новини Суспільство події В'їхав у продуктовий магазин: скільки людей постраждало на Львівщині
commentss НОВИНИ Всі новини

В'їхав у продуктовий магазин: скільки людей постраждало на Львівщині

У аварії загинуло четверо людей

3 вересня 2021, 18:50
Поділіться публікацією:








В'їхав у продуктовий магазин: скільки людей постраждало на Львівщині

Смертельна ДТП на Львівщині, фото Нацполіції

На Львівщині 3 вересня сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляють у прес-службі Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У Рудках, що знаходяться в Самбірському районі, на вулиці Самбірській водій не впорався з керуванням та розбився. Вантажний сідловий тягач марки "Рено" збив електроопору на тротуарі і в'їхав у продуктову крамницю.

Попередньо відомо про чотирьох жертв аварії. На місці загинув водій вантажівки, дві місцеві мешканки. Із тяжкими травмами до лікарні госпіталізували каретою "швидкої" неповнолітню дівчинку, що в той момент перебувала на тротуарі. Медики у реанімації намагалися врятувати дитину, однак дівчинка померла.

На місце події прибула слідчо-оперативна група районного відділу поліції та слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини.

Наразі з'ясовуються обставини трагедії, встановлюється коло потерпілих та особи загиблих. Слідчі нададуть правову кваліфікацію події та внесуть дані до Єдиного реєстру державних розслідувань.

Як писав портал "Коментарі", бездиханне тіло 60-річного чоловіка, який 26 серпня пішов у ліс по гриби, виявила пошукова група у Чернівецькій області. Повідомляється, що його труп знаходився недалеко від місця, де вже проходили пошуки. Його спочатку не помітили через густий ліс і чагарники. Як заявили в правоохоронних органах, на тілі померлого не було виявлено слідів насильницької смерті. Труп був направлений на судово-медичну експертизу, яка встановить причину смерті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини