Головна Новини Суспільство події В Google розповіли про причини з
commentss НОВИНИ Всі новини

В Google розповіли про причини з

Google пояснили, що глобальні перебої у роботі сервісів 14 грудня були пов’язані зі збоєм у системі автентифікації, що виник через проблеми з квотою внутрішнього сховища.

14 грудня 2020, 21:48
Поділіться публікацією:

Сьогодні стався глобальний збій роботи інтернет гіганта Google, користувачі якого не могли зайти на YouTube, поштовий сервіс Google, пізніше пошуковик теж перестав працювати.

 В Google розповіли про причини з

ФОТО: З відкритих джерел

Як розповіли в пресслужбі Google "Інтерфаксу-Україна", через технічні неполадки, а саме проблем з квотою внутрішнього сховища стався збій системи аутентифікації.

Система аутентифікації — це сервіси, що вимагають від користувачів входу в систему. Вони сьогодні почали видавати велику кількість помилок, і сервіс не витримав навантаження.

Про проблеми в роботі користувачі з усіх країн почали повідомляти після обіду. У всіх користувачів спочатку з'явилися проблеми з доступом в YouTube-каналу і поштового сервісу Google. На сервісі, який розглядає проблеми сервісів, Donwdetector число скарг на неможливість підключитися до YouTube за кілька хвилин виросла більш ніж до 10 тисяч, а в Gmail — до декількох сотень.

Через деякий час доступ до всіх сервісів Google був відновлений. Крім України, з проблемами зіткнулися користувачі з таких країн Європи, як Італія, Іспанія, Болгарія, Нідерланди, Німеччина, Польща, Іспанія, Британія. У Google також повідомили, що працюють над тим, щоб подібна ситуація не повторилася в майбутньому.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що проблеми з'явилися в інтернет-гіганті не тільки в веб-версії, але і мобільних додатках-аналогах. Деякі користувачі відзначають, що в сервіс YouTube можна зайти через браузер Chrome використовуючи вкладку "інкогніто". Однак подібна хитрість спрацьовувала не завжди і не у всіх. Пізніше зайти на сервіси стало зовсім неможливо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини