Головна Новини Суспільство події В Єгипті розповіли про стан дитини з України, на яку напала акула
commentss НОВИНИ Всі новини

В Єгипті розповіли про стан дитини з України, на яку напала акула

У лікарні Шарм-ель-Шейха чергують військові, поліція і чиновники, які не пускають нікого до постраждалих, проте звітують про їх стан

27 жовтня 2020, 11:13 comments1239
Поділіться публікацією:

У Єгипті продовжують боротися за життя 12-річного українського туриста, який постраждав від нападу акули. Хижак травмував руку дитини, яку довелося ампутувати. Про те, що зараз відбувається в Єгипті з нашими туристами, розповіли в туристичному агентстві Шарм-ель-Шейха.

В Єгипті розповіли про стан дитини з України, на яку напала акула

На цей час відомо, що стан матері хлопчика та інструктора, які також постраждали в результаті нападу акули, — стабільний. Однак дитина перебуває у важкому стані: за її життя продовжують боротися єгипетські лікарі. Місцева влада каже, що лікують українців своїм коштом і матеріальна допомога не потрібна. У лікарні чергують військові, поліція і чиновники, які не пускають нікого до постраждалих, проте звітують про їх стан. Тим часом туроператор вже зробив заяву про те, що повернуть українців додому, як тільки це дозволять медики.

Нагадаємо, трагедія сталася позавчора в одному з туристичних центрів Єгипту за територією готелю. Сім'я купила екстремальний тур у місцевих "гідів". Під час плавання під водою з маскою і дихальною трубкою на 12-річного хлопчика з України напала акула, в результаті чого він втратив руку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини