Головна Новини Суспільство події У ДТП під Києвом загинув паломник з Ізраїлю
commentss НОВИНИ Всі новини

У ДТП під Києвом загинув паломник з Ізраїлю

У загиблого залишилось 12 дітей

9 вересня 2021, 10:59
Поділіться публікацією:

Близько 4 ранку на 109 кілометрі траси Київ-Одеса у селі Чупира внаслідок ДТП загинув громадянин Ізраїлю, повідомляє Головне управління Нацполіції у Київській області. 

У ДТП під Києвом загинув паломник з Ізраїлю

ДТП в Київській області, фото Національна поліція

Правоохоронці виявили на місці автомобіль "Mercedes Sprinter", яким керував 37-річний водій. За словами поліцейських, він перевозив 13 пасажирів. Це були паломники-хасиди, які повералися з міста Умань до аеропорту "Бориспіль". Водій авто рухався у правій смузі з реверсним рухом, як різко фари авто, що рухалось на зустріч, засліпили водію очі. В результаті, водій різко звернув ліворуч, щоб уникнути лобового зіткнення. Втім, виконуючи маневр правою стороною зіткнувся із зустрічним автобусом, після чого його транспортний засіб винесло в поле. 

В результаті загинув один пасажир, 45 річний іноземець, який знаходився в мікроавтобусі, пишуть у Нацполіції. Як виявилось, він має 12 дітей. 

"За фактом ДТП у селі Чупира поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За результатами медичного освідування встановлено, що обидва водії були тверезі", — повідомляє ГУ Нацполіції у Київській області.

За офіційними даними, інші пасажири тілесних ушкоджень не отримали. 

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що в аварію потрапив міський голова міста Вознесенськ, що на Миколаївщині. Мер Євгеній Величко отримав травми внаслідок ДТП. У салоні автобусу, з яким зіштовхнулась автівка, були діти. Вони не постраждали. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини