Головна Новини Суспільство події У ДТП потрапив мер одного з міст: що говорять у поліції
commentss НОВИНИ Всі новини

У ДТП потрапив мер одного з міст: що говорять у поліції

У салоні автобусу на момент зіткнення були діти

7 вересня 2021, 22:25
Поділіться публікацією:

У аварію потрапив очільник міської державної адміністрації одного з районних міст Миколаївщини. Про це повідомляють у прес-службі Головного управління Національної поліції Миколаївської області.

У ДТП потрапив мер одного з міст: що говорять у поліції

Мер міста в задовільному стані, фото Нацполіції

Відомо, що 7 вересня у місті Вознесенськ, на перетині вулиць Берегового та Черняховського, зіткнулися два транспортних засоби: автобус та легковик.

Чи за кермом автомобіля Volkswagen Passat перебував 32-річний мер Вознесенська з'ясують правоохоронці. Мер Євгеній Величко отримав травми внаслідок аварії. На місце прибули патрульні, швидка медична допомога та слідчо-оперативна група. Медики "швидкої" оглянули потерпілого. Про характер його травм не повідомляється.

У салоні автобусу на момент зіткнення були діти. Неповнолітніх пасажирів автобусу забрали з місця пригоди їхні батьки. Серед дітей потерпілих немає.

У поліції за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Слідчі з'ясовують обставини пригоди. Наразі поліціянти шукають свідків та очевидців ранкової ДТП.

Місцеве видання "Вознесенський Вісник" опублікувало відео з місця події. За даними видання, у міській раді повідомили, що стан здоров'я міського голови задовільний.


Як повідомляв портал "Коментарі", сталася аварія за участі трамваю та сміттєвозу. Потім водії транспортних засобів побилися посеред вулиці у Шевченківському районі Києва. Сміттєвоз опинився на рейках, бо хотів таким чином об’їхати затор, але не зміг цього зробити через появу трамваю. Вийшовши із кабін службового транспорту чоловіки почали сваритись, використовуючи взаємні образи та нецензурну лексику.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини