Головна Новини Суспільство події Трамвай vs сміттєвоз: водії на дорозі намагалися з'ясувати "хто кого" (ВІДЕО 18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамвай vs сміттєвоз: водії на дорозі намагалися з'ясувати "хто кого" (ВІДЕО 18+)

В Києві побилися водії сміттєвозу і трамваю, які не поділили дорогу

7 вересня 2021, 16:10
Поділіться публікацією:








Трамвай vs сміттєвоз: водії на дорозі намагалися з'ясувати "хто кого" (ВІДЕО 18+)

Бійка водіїв, фото: скріншот відео

У Шевченківському районі Києва водії комунального та громадського транспорту вчинили бійку посеред вулиці. Інцидент зафільмували очевидці, які виклали відео на YouTube-каналі "Оперативна Країна.інфо".

Місцем подій стала територія неподалік кінотеатру "Київська Русь". Водій сміттєвоза порушив правила дорожнього руху, виїхавши на рейки, призначені для руху трамваїв, чим неабияк розізлив працівника "Київпастрансу", який в той момент керував трамваєм, але вимушений був екстрено зупинити рух пасажирського транспорту.

За словами очевидців, сміттєвоз опинився на рейках, бо хотів таким чином об’їхати затор, але не зміг цього зробити через появу трамваю.

Хто кому має поступитися дорогою водії вирішили з’ясувати поза своїм транспортом. Вийшовши із кабін службового транспорту чоловіки почали сваритись, використовуючи взаємні образи та нецензурну лексику й дуже швидко перейшли від слів до діла – розпочали бійку.

До серйозних тілесних ушкоджень не дійшло, бо чоловіків розійняли.

Нагадаємо, що в Одесі пасажири трамваю №22 зняли на відео як комунальники за присутності пасажирів "проводили дезінфекцію вагону цілих 30 секунд". Очевидці цієї дезінфекції стверджують, що санітарна процедура нагадувала скоріше процес освячування трамваю "святою" водою.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що наприкінці серпня в Одесі в рамках фестивалю квір-культури “Одеса Прайд 2021” відбулася масова хода. Під час заходу противники проведення ходи розпилювали сльозогінний газ із балончиків в очі поліцейським та спровокували масову бійку, під час якої постраждали 29 поліцейських.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини