Головна Новини Суспільство події В Дніпровському будинку для престарілих виявили мертвими п'ять жінок: що з ними сталось
commentss НОВИНИ Всі новини

В Дніпровському будинку для престарілих виявили мертвими п'ять жінок: що з ними сталось

Поліція затримала адміністратора будинку для престарілих

16 листопада 2021, 18:30
Поділіться публікацією:

В місті Дніпро палав приватний будинок для стареньких мешканців міста. Пожежа закінчилась трагедією, загинули п’ять місцевих бабусь, які тут мешкали. Про це інформує пресслужба Нацполіції Дніпровщини.

В Дніпровському будинку для престарілих виявили мертвими п'ять жінок: що з ними сталось

В Дніпрі загинули п’ять жінок похилого віку (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою інформацією, в приватному закладі, де мешкали старенькі, заклад знаходився в Центральному районі Дніпра, було виявлено тіла п’яти похилих мешканок, яким було від 75 до 89 років.

Як встановили правоохоронці, в одному з помешкань другого поверху трапилося коротке замикання, від чого почала горіти електропроводка. Мешканки, очевидно отруїлись чадним газом.  Для з’ясування причин їх смерті, тіла загиблих були направлені для експертизи.

 Інформацію внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 270 ККУ.   Це — порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки. Покарання, передбачене за цією статтею — до 8 років позбавлення волі.

Важливо, що працівники поліції вже затримали адміністратора  приватного закладу, де мешкали старенькі мешканці. Зараз проводиться розслідування та будуть проведені всі необхідні для цього експертизи.

Нагадаємо, що  "Коментарі" інформували про те, що На Дніпропетровщині зловмисники під приводом перевірки лічильників грабували пенсіонерів.В Дніпропетровській області поліція затримала злочинників, які вдавали з себе працівників комунальних служб та грабували пенсіонерів.

Таку інформацію надав пресцентр Нацполіції. Дев'ятого грудня поліція затримала всіх членів злочинної групи -  двох чоловіків та трьох жінок віком від 25 до 59 років. Зловмисники вдавали з себе представників комунальних служб, просили відчинити двері та впустити аби перевірити лічильники.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини