Головна Новини Суспільство події На Дніпропетровщині зловмисники під приводом перевірки лічильників грабували пенсіонерів
commentss НОВИНИ Всі новини

На Дніпропетровщині зловмисники під приводом перевірки лічильників грабували пенсіонерів

Грабіжники били пенсіонерів та забирали гроші, банківські картки, телефони і пенсійні посвідчення

10 грудня 2020, 13:15
Поділіться публікацією:

В Дніпропетровській області поліція затримала злочинників, які вдавали з себе працівників комунальних служб та грабували пенсіонерів. 

На Дніпропетровщині зловмисники під приводом перевірки лічильників грабували пенсіонерів

На Дніпропетровщині відбулася серія пограбувань пенсіонерів. Фото: noteru.com

Таку інформацію надав прес-центр Нацполіції.

Дев'ятого грудня поліція затримала всіх членів злочинної групи -  двох чоловіків та трьох жінок віком від 25 до 59 років. Зловмисники вдавали з себе представників комунальних служб, просили відчинити двері та впустити аби перевірити лічильники. Після того, як члени злочинної групи потрапляли в будинок, вони жорстоко поводились з літніми людьми - били та душили.

Грабіжники забирали гроші, банківські картки, телефони та пенсійні посвідчення.

Відтак п'ятеро затриманих підозрюються в скоєнні злочинів на території Дніпропетровської, Полтавської та Кіровоградської областей.

Правоохоронці провели  обшук машини підозрюваних. Поліція вилучила речові докази, що підтверджують  їх причетність до пограбувань, а також дві гранати.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Затриманим може загрожувати позбавлення волі на строк до 13 років із конфіскацією майна.

Нагадуємо, що на Тернопільщині жінку затримали за продаж порнографічних ілюстрацій. Їй вдалося продати кілька листків, за що вона заробила 50 гривень та купу проблем. Суд призначив обвинуваченій рік іспитового строку. Також жінка повинна сплатити 980 гривень за витрати, пов’язані з проведенням судової мистецтвознавчої експертизи.

Сайт "Коментарі" також рекомендує прочитати, скільки "заробляють" українці за участь у мітингах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини