Головна Новини Суспільство події В "Борисполі" 18-річна студентка-контрабандистка попалася на нелегальному провезенні майже 2 млн гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

В "Борисполі" 18-річна студентка-контрабандистка попалася на нелегальному провезенні майже 2 млн гривень

Для переміщення через митний кордон без декларування допускається не більше 10 тис доларів

11 листопада 2020, 18:41 comments3451
Поділіться публікацією:

Валюту в сумі 1,8 мільйона гривень намагалася ввезти в Україну 18-річна студентка столичного коледжу. Відомо, що правопорушниця прибула до міжнародного аеропорту "Бориспіль" сьогодні авіарейсом сполученням "Дубаї-Київ". При проходженні митного контролю дівчина вибрала "зелений коридор", тобто смугу руху, яка передбачає відсутність предметів для декларування. Але правоохоронці звернули увагу на поведінку порушниці — дівчина висловлювала явне хвилювання, її речі були оглянуті. В результаті повсюдно — в кишенях, у відділеннях ручної поклажі, жіночій сумочці виявили пачки купюр номіналом по 100 доларів США на загальну суму майже 80 тис.

В "Борисполі" 18-річна студентка-контрабандистка попалася на нелегальному провезенні майже 2 млн гривень

Відомо, що згідно із законодавством України, для переміщення через митний кордон без декларування допускається не більше 10 тис доларів.

Раніше "Коментарі" писали про те, що гроші, які раніше були передбачені на ремонт і будівництво доріг в Україні перенаправили на боротьбу з пандемією коронавірусом COVID-19. Таке рішення сьогодні, 11 листопада, прийняв Кабінет міністрів України під час чергового засідання.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини