Головна Новини Суспільство події В Австралії біля парку розваг зіткнулися гелікоптери: є багато загиблих (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австралії біля парку розваг зіткнулися гелікоптери: є багато загиблих (ФОТО)

На місці події працювали десятки рятувальників, пожежники, медики та правоохоронці. На жаль, загинули люди. Також є тяжко поранені та постраждалі.

13 січня 2023, 01:15
Поділіться публікацією:

В австралійському місті Голд-Кост, яке відоме як Золотий Берег, неподалік від тематичного парку розваг Sea World зіткнулися два вертольоти з пасажирами. Трагедія сталася минулого тижня.

В Австралії біля парку розваг зіткнулися гелікоптери: є багато загиблих (ФОТО)

В Австралії зіткнулися гелікоптери/ Фото: The Sun

В результаті події чотири людини померли, а ще троє отримали важкі осколкові поранення і були госпіталізовані до відділення інтенсивної терапії. Їхній стан оцінюється лікарями як стабільно важкий.

В Австралії біля парку розваг зіткнулися гелікоптери: є багато загиблих (ФОТО) - фото 2

Повідомляється, що два прогулянкові гелікоптери зіткнулися в той момент, коли один з них піднімався в небо, а другий — приземлявся. В результаті аварії перший вертоліт отримав моторошні механічні пошкодження і впав на піщаний пляж. Другому пілотові дивом вдалося посадити пошкоджений вертоліт на піщану мілину.

Фотографії закривавлених та травмованих людей, яким вдалося вижити в цій жахливій катастрофі, опублікувало видання The Sun. На кадрах видно, як по шиях та руках переляканих жінок стікає кров, а їхні обличчя сповнені жаху.

В Австралії біля парку розваг зіткнулися гелікоптери: є багато загиблих (ФОТО) - фото 3

Так, у гелікоптері, який постраждав найбільше перебувало семеро людей — четверо загинули на місці, ще трьох у тяжкому стані доставили до лікарні.

У вцілілому гелікоптері, який зміг приземлитися, було шестеро людей — п'ятеро з них отримали легкі травми, а ще один не постраждав.

Австралійське бюро транспортної безпеки розпочало розслідування за фактом того, що сталося. Слідство продовжується.

Раніше "Коментарі" писали про те, що літак спалахнув через вибух повербанку: є постраждалі (ФОТО). Повідомляється, що в результаті інциденту на борту літака постраждало двоє людей. За цим фактом проводиться всестороннє розслідування.

Читайте також: Ними всі незадоволені: названо найневдаліші марки автомобілів. Американський споживчий гігант Consumer Reports опублікував результати свого щорічного дослідження задоволеності та незадоволеності новими автомобілями.


В Австралії біля парку розваг зіткнулися гелікоптери: є багато загиблих (ФОТО) - фото 4

В Австралії біля парку розваг зіткнулися гелікоптери: є багато загиблих (ФОТО) - фото 5



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини