Головна Новини Суспільство події Українську зірку ледве не пограбували на території Польщі: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Українську зірку ледве не пограбували на території Польщі: подробиці

Зловмисники вели спостереження за автобусом, де зберігалось все необхідне для виступу артистки та пробили одне з коліс буса.

17 грудня 2023, 22:05
Поділіться публікацією:

Українська  співачка Ірина  Федишин  відправилась в черговий  концертний тур  до сусідньої Польщі, де у неї були заплановані концерти та виступи.  Але в дорозі з нею та  представниками  її команди  трапивсь  неприємний інцидент. Вже на території Польщі   українську зірку  ледве не  обікрали невідомі зловмисники.

Українську  зірку  ледве не пограбували на території Польщі: подробиці

Ірина Федишин (фото з соціальних мереж )

Про це інформує в соціальних мережах сама знаменитість. 

 Як це було, розповідає сама Ірина Федишин. Українські артисти   натрапили на грабіжників, коли  доїжджали до польського міста Білосток.

Очевидно, представники злочинного світу  вели спостереження за автобусом, де  зберігалось все необхідне концертне  спорядження  команди співачки, і пробили одне з коліс буса.

Зрозуміло, що це зробили для того, щоб  поцупити те, що було в автівці.

"Моїй технічній команді спеціально прорізали колесо на заправці", — написала  співачка.

Але свої злочинні задуми  крадії не реалізували і не чим не встигли тут поживитись,   адже члени команди зірки швидко прийняли правильне в цій ситуації рішення.

 "Це наше інше авто, яке возить техніку в турі. На щастя, хлопці вчасно зорієнтувалися і обікрасти не вдалося", -  пізніше повідомила  Федишин.

Потім,  пробите колесо замінили і автотранспорт Ірини Федишин далі продовжив свою подорож територією Польщі.

Нагадаємо, що Коментарі інформували про те, що Хливнюк з гурту "Бумбоксу" відповів, коли закінчиться війна.Український співак та лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк заявив, що наразі ми перебуваємо лише на початку війни, яка триватиме ще довго. За словами Хливнюка війна може тривати "все наше життя".  Під час інтерв’ю для YouTube-каналу "Пряма червона" Андрій Хливнюк висловив свої думки щодо можливого закінчення війни в Україні.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини