Головна Новини Суспільство Війна з Росією Хливнюк з гурту "Бумбоксу" відповів, коли закінчиться війна
commentss НОВИНИ Всі новини

Хливнюк з гурту "Бумбоксу" відповів, коли закінчиться війна

Лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк висловився про тривалість війни в Україні.

17 грудня 2023, 14:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український співак та лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк заявив, що наразі ми перебуваємо лише на початку війни, яка триватиме ще довго. За словами Хливнюка війна може тривати "все наше життя".  

Хливнюк з гурту "Бумбоксу" відповів, коли закінчиться війна

Андрій Хливнюк розповів, коли закінчиться війна. Скриншот з інтерв'ю

Під час інтерв’ю для YouTube-каналу "Пряма червона" Андрій Хливнюк висловив свої думки щодо можливого закінчення війни в Україні.

"Це тільки початок. Це моя особиста думка. Я не військовий експерт, може і завтра закінчиться війна. Моя думка, що це надовго. Як мінімум на все наше життя з вами", — вважає Хливнюк.

Лідер гурту "Бумбокс", який з початку вторгнення вступив до лав ЗСУ та воює проти росіян прогнозує, що українці постійно "будуть в стані" війни жити. Тому Хливнюк наголошує на потребі зробити ЗСУ головним пріоритетом. Військовий розповів, що Росія має достатньо ресурсів, аби продовжувати війну в Україні, тому головна мета ЗСУ відбиватись та знищувати росіян. Крім того, співак закликав усвідомити реальність та боротись з викликами для перемоги у війні.

"Ми всі, кожен на своєму рівні, хто як може, повинні приєднатися до цієї війни, по-різному, для того, щоб вона закінчилася. Ми не можемо просто перечекати, це нереально", — підсумував Хливнюк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Андрій Хливнюк з безпілотником у руках записав відео для популярного російського артиста, який приїхав на фронт підтримати армію РФ.

Також "Коментарі" писали про популярну українську співачку Ольгу Полякову, яка розповіла, що відчула надприродні здібності у себе та повідомила, коли закінчиться війна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

17 грудня 2023, 15:48

"це надовго. Як мінімум на все наше життя з вами" - ну так и нахен такая жизнь кому нужна?


Новини