Головна Новини Суспільство події Український телеведучий попередив про шахрайство від його імені: "Не маю стосунку до "розводів" (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Український телеведучий попередив про шахрайство від його імені: "Не маю стосунку до "розводів" (ФОТО)

Дмитро Комаров запевнив, що для обману українців використовують стандартну схему

11 грудня 2021, 10:11
Поділіться публікацією:

Популярний телеведучий Дмитро Комаров попередив українців, що від його імені діють шахраї. Таке, за словами знаменитості, відбувається не вперше – аферисти використовують його фото, вводячи людей в оману та виманюючи гроші у довірливих громадян. Про це Комаров написав на своїй сторінці у Facebook.

Український телеведучий попередив про шахрайство від його імені: "Не маю стосунку до "розводів" (ФОТО)

Дмитро Комаров - фото: Facebook\Дмитро Комаров

Телеведучий зазначив, що зловмисники використовують стандартну схему — за допомогою фотошопу домальовують на знімках Комарова з телефоном або аркушем паперу в руках, інформацію про "розіграші", "подарунки" тощо.

Крім того, він зазначив, що шахраї додають і відгуки нібито "переможців", які діляться своєю "радістю" з іншими користувачами.

Український телеведучий попередив про шахрайство від його імені: ”Не маю стосунку до ”розводів” (ФОТО) - фото 2
Український телеведучий попередив про шахрайство від його імені: ”Не маю стосунку до ”розводів” (ФОТО) - фото 3
Український телеведучий попередив про шахрайство від його імені: ”Не маю стосунку до ”розводів” (ФОТО) - фото 4

"Безплатний сир — у мишоловці. Не буває "шари". Гроші просто так не роздають. Шахраї обманюють людей, використовуючи довіру до відомих персон. Офіційно заявляю: я не маю жодного стосунку до таких "розводів", — написав телеведучий.

Комаров назвав "брехнею" повідомлення про те, що він пропонує пройти реєстрацію на якомусь ресурсі та перерахувати за це кошти, та зазначив, що для нього важливо захистити громадян від обману.

Телеведучий закликав користувачів не вірити фейковій інформації та завжди перевіряти інформацію на офіційних сторінках у соціальних мережах.

Раніше на порталі "Коментарі" повідомлялося, що аферисти в Україні запустили нові схеми обману, використовуючи ініціативу президента країни Володимира Зеленського щодо виплати 1000 гривень вакцинованим громадянам. Жертвам надходять дзвінки з повідомленням про виплату компенсації, але для цього потрібно продиктувати дані своєї банківської картки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини