Головна Новини Суспільство події Українські військові знищили цілу колону ворожої техніки, що їхала до Ізюму
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові знищили цілу колону ворожої техніки, що їхала до Ізюму

За час повномасштабного вторгнення РФ загинули 503 мирних жителів Харківщини

14 квітня 2022, 23:23
Поділіться публікацією:

Представники Сил спеціальних операцій знищили міст, по якому рухалась колона російської техніки, що їхала  до міста Ізюм. Про це розповів очільник Харківської ОДА Олег Синєгубов.

 Українські військові знищили цілу колону ворожої техніки, що їхала до Ізюму

"Доповідаю коротко про ситуацію на Харківщині: за добу росіяни нанесли 34 удари із РСЗВ та артилерії по районах Харкова. Сьогодні окупанти обстрілювали Золочів та населені пункти, що поряд. На жаль, є постраждалі. По області за день 8 цивільних поранені російськими обстрілами, одна людина загинула", — зазначив посадовець.

Також  голова ОДА узагальнив дані втрат за час повномасштабної російської агресії.  Загинуло 503 мирних мешканців  Харківської області, з них — 24 дитини. 

"По області складним залишається Ізюмський напрямок, там тривають бої. Але наші ЗСУ тримають позиції та отримують немало бойових перемог, про які не одразу можемо розповісти, адже ведуться бойові операції. Сили спеціальних операцій підірвали міст з російською технікою, що прямувала до Ізюму. Це бронеавтомобіль "Тигр", Камаз і 3 Урали. Наші бійці знищили усю ворожу колону", — сказав Синєгубов.

Важливо, що  сьогодні над територією міста Балаклія воїни Збройних сил України  збили  російський безпілотник "Орлан-10", який  тут мав наміри здійснити розвідку. 

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українські десантники звільнили кілька населених пунктів на Півдні. Військові десантно-штурмових військ   завдали нищівних ударів ворогові на  південній території нашої країни. Сьогодні, 14 квітня українські військові прозвітувались про  ще одну наступальну операцію, яку вони провели  блискуче, вигнавши ворога з кількох населених пунктів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини