Головна Новини Суспільство події Українські рятувальники підірвалися на ворожих мінах: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські рятувальники підірвалися на ворожих мінах: подробиці

Українцям наполегливо рекомендують подумати про свою власну безпеку та дати час піротехнікам, які працюють над розмінуванням звільнених територій.

25 листопада 2022, 03:05
Поділіться публікацією:

На жаль, один із співробітників ДСНС отримав травми не сумісні з життям і помер на місці події. Ще один рятувальник зазнав серйозних поранень.

Українські рятувальники підірвалися на ворожих мінах: подробиці

Міни/ Фото із відкритих джерел

Про це у своєму офіційному Telegram -каналі повідомив голова Снігурівської міської військової адміністрації Іван Кухта.

Так, за інформацією чиновника ввечері в четвер, 24 листопада, на території Снігурівської територіальної громади (Баштанський район Миколаївської області) на ворожих мінах підірвалося двоє співробітників ДСНС.

В результаті події, один рятувальник загинув, а другий був поранений. Про стан постраждалого наразі нічого не відомо.

Іван Кухта приніс свої щирі співчуття рідним та близьким бійців, які постраждали внаслідок вибуху. Жодних додаткових подробиць про інцидент не повідомляється.

Також місцевих жителів попросили не поспішати повертатися додому, оскільки в районі зберігається висока небезпека підриву на ворожих мінах.

Українцям наполегливо порекомендували подумати про свою власну безпеку та дати час піротехнікам, які працюють над розмінуванням звільнених територій.

Раніше "Коментарі" писали про те , що мешканець Запоріжжя по-звірячому вбив рідного батька. Він холоднокровно зарізав свого батька, а потім закопав труп на задньому дворі будинку. Вбивця прожив поряд із трупом понад два тижні. 

Цього тижня слідчі провели санкціонований обшук за місцем проживання пенсіонера. В результаті обшуку копам вдалося виявити тіло зниклого пенсіонера — чоловіка було закопано на задньому дворі власного будинку. Слідчі виявили на тілі сліди насильницької смерті, а саме – множинні ножові поранення.

Зловмисника було затримано. Він повністю визнав свою провину і покаявся. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років, повідомляє відділ комунікації ГУНП у Запорізькій області.

Українські рятувальники підірвалися на ворожих мінах: подробиці - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини