Головна Новини Суспільство події Українські леви вбили росіянку в Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські леви вбили росіянку в Криму

Леви з зоопарку Маріуполя вбили росіянку в Криму.

20 жовтня 2024, 23:25
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

16 жовтня у Криму загинула керуюча сафарі-парком "Тайган" Леокадія Перевалова. Причиною смерті жінки став напад лева та двох левиць, яких раніше росіяни викрали з маріупольського зоопарку під час повномасштабного вторгнення.

Українські леви вбили росіянку в Криму

Лев вбив росіянку. Фото з відкритих джерел

Директор кримського парку "Тайган" Олег Зубков розповів про деталі смерті 41-річної росіянки. За його словами, вона прибирала у вольєрі левів, однак припуститися помилки не закривши диких тварин. 

"Вона опинилася у вольєрі зі левами, яких завжди обслуговувала у зимовому приміщенні, при цьому не закривши зовнішній шибер, де були леви. Леви такого не вибачають, і левиці напали. На жаль, нікого поряд не було і надати допомогу вже не було кому. Коли її співробітники знайшли, це вже було бездиханне тіло", — сказав Зубков.

Директор сафарі-парку розповів, що українські леви були ситі, однак вони все одно вирішили атакувати росіянку. 

"Цих левів ми привезли із маріупольського зоопарку рік тому. Вони жили у вольєрі. Лев та дві левиці. Вони хижаки, до них претензій ми не можемо мати, бо така природа. Розправлятися з ними немає жодного сенсу", — додав Зубков.

За його словами загибла керуюча сафарі-парком Леокадія Перевалова порушила правила техніки безпеки та норми поведінки, що і призвело до смерті росіянки.

Жінку поховали в Криму 18 жовтня. Російські правоохоронці відкрили справу про порушення вимог охорони праці, які спричинили смерті людини через необережність.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Єгипті акула вбила російського туриста.

Також "Коментарі" писали про смерть росіянина від вірменської мінеральної води.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини