Головна Новини Суспільство події Українська школярка не втримала рівновагу і розбилася об бетонну плиту: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська школярка не втримала рівновагу і розбилася об бетонну плиту: що відомо

Присівши на край веслування висотою 3-4 метри, вона не змогла утримати рівновагу і полетіла вниз на бетонну плиту

2 жовтня 2021, 15:30
Поділіться публікацією:

У Павлограді 1 жовтня школярка відпочивала біля річки Вовча. Дівчина не втримала рівновагу і впала з краю греблі, ударившись головою об бетонну плиту. У важкому стані потерпілу школярку терміново госпіталізували в Дніпровську дитячу обласну лікарню. Про це повідомляє "Дніпро Час", посилаючись на власні джерела.

Українська школярка не втримала рівновагу і розбилася об бетонну плиту: що відомо

Школярка впала, фото з відкритих джерел

"У Павлоградську міську лікарню №4 доставили неповнолітню місцеву жительку, ученицю 9-го класу, що навчається за індивідуальною програмою в зв'язку з онкологічним захворюванням. За попередньою інформацією, дівчина відпочивала з друзями і пила слабоалкогольні напої. Потім, присівши на край Ларри висотою 3-4 метра, вона не змогла утримати рівновагу і полетіла вниз на бетонну плиту, отримавши множинні переломи і закриту черепно-мозкову травму", — сказано у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно портал "Коментарі" інформував, що 17-річному українцю відірвало руку, коли він допомагав викопати картоплю на городі. Жахливий інцидент стався днями в селі Новоукраїнка Луцького району. 17-річному хлопцю відірвало руку під час городньо-польових робіт   на Маневиччині.  

Відомо, що кінцівку захопила саморобна картоплекопалка і він не зміг нічого вдіяти. В екстреній медичній допомозі кажуть, що руку хлопцеві відірвало при самому плечі. Механізм захопив руку повністю.

Як раніше інформував портал "Коментарі", у Дніпрі американські хірурги будуть безплатно оперувати дітей із важкими опіками та травмами, з вродженими аномаліями кінцівок. Причому всі операції будуть проводитися безкоштовно.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини