Головна Новини Суспільство події Українка вбила чоловіка, який чіплявся до неї з ножем: чому у соцмережах почали хейтити поліцію (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українка вбила чоловіка, який чіплявся до неї з ножем: чому у соцмережах почали хейтити поліцію (ФОТО)

Випадок на Миколаївщині сколихнув Facebook - сотні українців стали на захист жінки, яка вбила чоловіка, що чіплявся до неї на новорічній дискотеці

3 січня 2022, 11:42
Поділіться публікацією:

У новорічну ніч сталося вбивство на Миколаївщині – там жінка смертельно поранила у живіт чоловіка, який чіплявся до неї на дискотеці. Правоохоронці затримали її та відкрили кримінальну справу за фактом умисного вбивства. Після цього повідомлення на офіційній сторінці Facebook Нацполіції Миколаївської області, соцмережі спалахнули гнівом, пост отримав сотні пересилань та тисячі гнівних коментарів — обурені користувачі вважають, що жінка захищалася і не має за це зазнавати переслідувань. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на пресслужбу Нацполіції.

Українка вбила чоловіка, який чіплявся до неї з ножем: чому у соцмережах почали хейтити поліцію (ФОТО)

У новорічну ніч жінка смертельно поранила чоловіка, який чіплявся до неї ножем. Фото з сайту Нацполіції

Після чисельних повідомлень та обговорень у Facebook, реакції на ситуацію лідерів громадської думки, у поліції Миколаївщини внесли доповнення, що слідчі дії тривають і якщо з'являтимуться нові подробиці, статтю за якою звинувачують жінку, перекваліфікують.

"Чоловік і жінка були знайомі, вони відпочивали біля місцевого будинку культури та разом вживали алкогольні напитки. Конфлікт між ними розпочався в приміщенні, а потім продовжився на вулиці. Його свідком став працівник клубу, який також вийшов на двір. З показів свідка встановлено, що на вулиці жінка забрала ніж у чоловіка, а працівник клубу,аби припинити сварку, притис чоловіка до стіни. Саме у цей момент, попри те, що небезпеки для жінки не було, вона вдарила знайомого ножем у живіт. Щодо обставин події жінка надавати пояснення відмовляється, також щодо стосовно можливої спроби зґвалтування чи нападу не заявляє. Жодних тілесних ушкоджень вона не отримала," — додали в пресслужбі Нацполіції Миколаївщини.

Тим часом, користувачі соцмереж пишуть, що поліція діє несправедливо. Їх обурює, що у справі йдеться про вбивство, а не про самооборону.

"А треба було дати собі зарізати? У вашому викладі він отримав заслужене", — написала у Facebook користувача Світлана Таранова.
"Дівчата, якщо що, треба чимось лягти і дати. А потім, щоб самообороною не перевищувати рівень заподіяної шкоди, зґвалтувати ґвалтівника", — іронізує Олександра Фінькова.
Хотів зґвалтували, погрожував ножем, тим же ножем отримав у печінку і од'їхав. сиди тюрма 15 років. Прекрасно. Просто чудово", — обурюється Олексій Маркевич.

За словами юристів, це звичайна практика при вбивствах і навіть самогубствах, коли правоохоронці відкривають кримінальну справу за фактом "Умисного вбивства", а вже потім перекваліфіковують її. Проте відстуність реального механізму самозахисту в чинному кримінальному законодавстві — вже давно обговорюється в юридичних колах і вимагає змін.

Українка вбила чоловіка, який чіплявся до неї з ножем: чому у соцмережах почали хейтити поліцію (ФОТО) - фото 2


Українка вбила чоловіка, який чіплявся до неї з ножем: чому у соцмережах почали хейтити поліцію (ФОТО) - фото 3

Українка вбила чоловіка, який чіплявся до неї з ножем: чому у соцмережах почали хейтити поліцію (ФОТО) - фото 4

Читайте також: У Рівному п'яний помічник екс-депутата області збив військового: він помер у лікарні (ФОТО)







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини