Головна Новини Суспільство події Українець помер через чотири години після щеплення вакциною Pfizer: чому це сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Українець помер через чотири години після щеплення вакциною Pfizer: чому це сталося

Щеплення зробила проти коронавируса мобільна бригада

3 липня 2021, 00:10
Поділіться публікацією:

У Вінницькій області чоловік після щеплення вакциною Pfizer помер через чотири години. Відповідна інформація надійшла в Державний експертний центр МОЗ України.

Українець помер через чотири години після щеплення вакциною Pfizer: чому це сталося

Pfizer (фото з відкритих джерел)

Щеплення зробила проти коронавірусу мобільна бригада. Протягом однієї години після щеплення несприятлива подія після імунізації не було зафіксовано. Через кілька годин у пацієнта з'явилися скарги на нудоту, втрата свідомості. Була відразу викликали швидку, яка провела реанімаційні заходи. Через чотири години після привик медики констатували смерть чоловіка.

За інформацією департаменту охорони здоров'я Вінницької області, чоловік отримав щеплення проти COVID-19 вакциною Comirnaty / Pfizer-BioNTech. У 5 інших осіб, які прищеплювалися з одного флакона з померлим, стан задовільний. Випадок смерті зареєстрований як несприятлива подія після імунізації, оскільки смерть сталася протягом 30 днів після вакцинації проти COVID-19.

Раніше портал "Коментарі" писав, що нова хвиля захворюваності COVID може накрити Україну вже восени. Крім того, зупинити зростання захворюваності можна вакцинацією і карантинними обмеженнями. "Спочатку захворюваність зростає, потім вводяться карантинні обмеження, потім захворюваність падає, але потім знову зростає. Адже вірус нікуди не зник", — зазначив Бриль.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що Дельта-варіант коронавірусне захворювання здатний передаватися за кілька секунд. Фахівець стверджує, що людині треба було кілька секунд, щоб заразитися коронавірусів, коли незнайомець проминув, здійснюючи покупки в одному з магазинів міста.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини