Головна Новини Суспільство події Учитель класу побила дитину з інвалідністю
commentss НОВИНИ Всі новини

Учитель класу побила дитину з інвалідністю

На кадрах видно, що жінка жорстко вистачає хлопчика, б'є його по обличчю і рукам, а також різко смикає

18 червня 2021, 03:25
Поділіться публікацією:

У Києві вчителька побила учня з інвалідністю. Інцидент стався в навчальному закладі №58, який розташований в Шевченківському районі столиці. Про це повідомив народний депутат Павло Сушко в Telegram.

Учитель класу побила дитину з інвалідністю

Школа (фото з відкритих джерел)

На відео видно, як жінка грубо вистачає дитини, мабуть, намагаючись змусити його сісти на місце або заспокоїти, і не один раз б'є його. Все це, судячи з усього, відбувається на перерві, оскільки інші діти вільно пересуваються по класу і видно відкриті двері. Сушко заявив, таке відбувається в одному з класів школи, де вчиться дві дитини з інвалідністю.

"Учитель не знаходить інший підхід і спільну мову з дитиною з розладами аутистичного спектра, крім як через рукоприкладство і агресію", — зазначає депутат.

За його інформацією — це не поодинокий випадок, а всі виплило назовні, коли асистент вчителя, не витримавши, надіслав відео мамі хлопчика.

Нардеп пообіцяв, що інцидент на відео стане предметом розслідування тимчасової слідчої комісії, а також звернення до правоохоронних органів.

Як повідомляли раніше в одній зі шкіл в Калинівському районі Вінницької області відбувся секс-скандал. Нещодавно вчительку біології помітили в обіймах свого учня, який навчається в 11 класі. Варто відзначити, що чоловіком жінки є 50-річний директор школи. Саме він побачив оголених закоханих в одному з шкільних кабінетів біології. Чоловік давно підозрював, що 30-річна дружина йому зраджує. Вечорами вона ходила в місцевий клуб, і часто проводила час з неповнолітнім хлопцем. До того ж інші працівники школи йому натякали на можливі відносини, більш детально читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини