Головна Новини Суспільство події Секс-скандал у школі: на Вінничині учителька біології крутила роман зі своїм учнем
commentss НОВИНИ Всі новини

Секс-скандал у школі: на Вінничині учителька біології крутила роман зі своїм учнем

Закохану пару "застукали" в одному зі шкільних кабінетів

4 лютого 2021, 10:50 comments4756
Поділіться публікацією:

В одній зі шкіл в Калинівському районі на Вінниччині відбувся секс-скандал. Нещодавно вчительку біології помітили в обіймах свого учня, який навчається в 11 класі. Про це повідомляє видання "33-й канал".

Секс-скандал у школі: на Вінничині учителька біології крутила роман зі своїм учнем

На Вінничині вчительку застукали з старшокласником. Фото: livejournal.com

Варто зазначити, що чоловіком жінки являється 50-річний директор школи. Саме він побачив оголених закоханих в одному зі шкільних кабінетів біології.

Чоловік давно підозрював, що 30-річна дружина йому зраджує. Вечорами вона ходила до місцевого клубу та часто проводила час з неповнолітнім хлопцем. До того ж інші працівники школи йому натякали на можливі стосунки.

Справа дійшла до того, що 2 заучки почали слідкувати за викладачем біології аби спіймати її на гарячому.

Жінка намагалася загладити вину перед чоловіком, однак він її не пробачив та вигнав з дому. Через свої аморальні дії жінці довелося звільнитися зі школи.

Зі старшокласником стосунки вчительки теж обірвалися. Працівники школи повідомляють, що зараз зрадниця працює на одній з місцевих ферм секретаркою.

Нагадаємо, що нещодавно в одній з африканських республік Малаві стався нещасний випадок — чоловік помер під час сексу з повією. Варто зазначити, що напередодні він виглядав цілком здоровим. Працівниця сексуальної сфери побоялася викликати швидку. Натомість вона питала порад у своїх знайомих. Продовження цієї історії можна переглянути на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що угорська сім'я вирішила не гаяти часу та втілити давню мрію. Родина відправилася у плавання на 15-метровій яхті. Спонукала їх до цього пандемія коронавірусу. Відео про шалену сім'ю можна переглянути на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини