Головна Новини Суспільство події Учасниця мітингу антивакцинаторів підтвердила на камеру, що отримувала гроші з РФ: подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Учасниця мітингу антивакцинаторів підтвердила на камеру, що отримувала гроші з РФ: подробиці (ВІДЕО)

Жінка є представницею так званої групи "братів-слов’ян" і відкрито заперечує збройну агресію Росії проти України

3 листопада 2021, 18:25
Поділіться публікацією:

Киянка, яка брала участь в акції протесту, яка зібрала в столиці так званих противників щеплення Олена Фаіст, сказала, що отримала кошти на підтримку своєї організації антивакцинаторів з РФ. Відеоролик з її виступом розмістив  Данило Яковлев.

 Учасниця мітингу антивакцинаторів підтвердила на камеру, що отримувала гроші з РФ: подробиці (ВІДЕО)

Скандальна блогерка-антивакцинаторка відзначилась скандальною заявою (фото з відкритих джерел)

 Вона разом зі своїми однодумцями з організації "братів-слов’ян" не визнає  збройної агресії РФ стосовно нашої країни.  Неоднозначними  є заяви цієї громадської активістки, які пролунали під час мітингу.

 Під час свого виступу, який знімали на відео, вона передала привіти представникам російських міст Москва та Пітер і подякувала за підтримку однодумцям з РФ, які їй переказували кошти.  За  її словами, росіяни і українці – єдиний народ, а протистояння на Донбасі, мітингувальниця називає штучним.

 Ще вона зазначила, що всіх слов'ян розділяють і жорстоко цькують  увесь цей час. Тепер триває штучний військовий конфлікт. Всі це тепер усвідомлюють і  мітингувальниця переконана, що ніхто не буде йти на провокації, бо всі мешканці як нашої країни, так і Росії – один народ.

 Журналіст запитав  в одного з учасників акції, який знімав це все на відео, яка його позиція щодо донецького регіону. Але він не надав розгорнутого коментаря, лише сказав, що таке питання – провокаційне.

 Ще представник медіа зауважив, що члени громадської організації "братів-слов’ян" фільмували ролик на фоні прапора "Держава" – колишньої комуністично-проросійської "Боротьби".  

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що глузування з медиків – це не мітинг антивакцинаторів, це невиплата їм доплат.



 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей

3 листопада 2021, 21:44

Как обычно,в этой заказной статье всё перевёрнуто с ног на голову- она говорила,что некоторые единомышленники (противники вакцинации),присылали деньги из России,а не госструктуры России! И присылали не только из России,но,практически со всего бывшего СНГ! Везде до людей начинает доходить для чего на самом деле предназначенны эти вакцины...


Новини