Головна Новини Суспільство події У Житомирській області швидка та шкільний автобус із 18 учнями застрягли на дорозі через снігопад
commentss НОВИНИ Всі новини

У Житомирській області швидка та шкільний автобус із 18 учнями застрягли на дорозі через снігопад

Допомагали витягувати автомобілі рятувальники та працівники місцевого підприємства

1 лютого 2022, 19:55
Поділіться публікацією:

В Житомирській області  транспорт, що возить до школи малих мешканців області та карета швидкої допомоги попали у великі замети  снігу і не могли звідти виїхати. Вирішили проблему працівники місцевої рятувальної служби. Про це інформує пресслужба ДСНС Житомирського регіону.

  У Житомирській області швидка та шкільний автобус із 18 учнями застрягли на дорозі через снігопад

На допомогу прибули рятувальники (фото: ДСНС у Житомирській області)

 В останній день січня вже під вечір кермувальник, що управляв шкільним автобусом, застряг у великому заметі на узбіччі дороги між місцевими населеними пунктами Михайлівка та Липно, що входять до Любарської ОТГ. Всередині автобуса перебувало 18 школярів та два місцеві жителі. Фахівці рятувальної служби майже кілометр витягували шкільний транспортний засіб до  твердого покриття автостради.

 Сьогодні, 1 лютого на території  Коростенського району цього ж Житомирського регіону в сніговому заметі опинилась карета швидкої допомоги, яку чекали в  населеному пункті Павловичі. Визволяв медиків із снігового полону трактор, яке надало місцеве  агропідприємство.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що під Миколаєвом на Різдво "швидка", що їхала на виклик, застрягла в трясовині на дорозі. На перший день Різдва, 7 січня в Миколаївській області стався неприємний інцидент. Там в непрохідній через дощі  ґрунтовій дорозі застрягла карета швидкої допомоги. Через багнюку автомобіль не зміг подолати 3 кілометри відстані до місцевого населеного пункту Трудове.  Допоки водій викликав підмогу, лікар вирішив пішки йти до пацієнта, який потребував невідкладної медичної допомоги.  Коли на місці пригоди прибули миколаївські фахівці рятувальної служби, то вони в першу чергу  транспортували важко хворого місцевого жителя разом з медиком.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини