Головна Новини Суспільство події Під Миколаєвом на Різдво "швидка", що їхала на виклик, застрягла в трясовині на дорозі
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Миколаєвом на Різдво "швидка", що їхала на виклик, застрягла в трясовині на дорозі

Дорогу під Миколаєвом розмили дощі

8 січня 2022, 20:40
Поділіться публікацією:

На перший день Різдва, 7 січня в Миколаївській області стався неприємний інцидент. Там в непрохідній через дощі  ґрунтовій дорозі застрягла карета швидкої допомоги. Через багнюку автомобіль не зміг подолати 3 кілометри відстані до місцевого населеного пункту Трудове. 

Під Миколаєвом на Різдво "швидка", що їхала на виклик, застрягла в трясовині на дорозі

На допомогу прийшли рятувальники (фото з відкритих джерел)

Про це інформує в соціальних мережах обласна  пресслужба  миколаївських рятувальників.

 Допоки водій викликав підмогу, лікар вирішив пішки йти до пацієнта, який потребував невідкладної медичної допомоги.  Коли на місці пригоди прибули миколаївські фахівці рятувальної служби, то вони в першу чергу  транспортували важко хворого місцевого жителя разом з медиком, що його супроводжував до лікарні. А вже потім почали витягувати медичне авто.

Щоб зарадити ситуації, довелось використати автомобіль підвищеної прохідності й  міцний трос. З їх допомогою рятувальники витягнули з багнюки автомобіль швидкої допомоги. 

Пресслужба миколаївських рятувальників ще повідомляє, що неподалік цього віддаленого населеного пункту Миколаївщини  були задіяні один спецавтомобіль та виїхали 4 миколаївських рятувальники, які допомогли медикам розв'язати цю проблему і вивезти медичний автомобіль на асфальтівку.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Буковині лікарі несли жінку на руках, бо "швидка" застрягла. Машина не могла під’їхати до хати, бо сільський путівець розмили дощі. Аби врятувати 85-річну селянку з мікроінсультом і вчасно доправити до лікарні, лікарі з карети швидкої допомоги  в Чернівецькій області кілометр несли її на носилках.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини