Головна Новини Суспільство події У Житомирській області блогер залив машину матері монтажною піною: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Житомирській області блогер залив машину матері монтажною піною: подробиці

Місцеві жителі запевняють, що це справа рук блогера Олександра Волошина

22 листопада 2021, 21:50
Поділіться публікацією:

В місті Бердичеві, що на Житомирщині, трапився неприємний інцидент. Відомий своєю скандальною репутацією блогер Олександр Волошин почав заливати  авто  матері монтажною піною. Про це інформує УНІАН.

У Житомирській області блогер залив машину матері монтажною піною: подробиці

Авто ще й обмотали плівкою (фото: очевидців)

За свідченням місцевої городянки, 20 листопада  на подвір’ї житлового будинку, що на вулиці братів Міхеєвих, Волошин розіграв свою матір. Він почав заливати, колись подароване ним найближчій людині авто, монтажною піною. Як свідчить місцева мешканка, яка переглядає його блог, чоловік так помстився їй за страву, яку вона вилила в багажник його машини.

Разом з тим на світлині, яку отримав журналіст, видно, що перед тим, як заливати автомобіль монтажною піною, його старанно обмотали плівкою. І зафільмували весь процес. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Рівному блогерка назвала мешканців рідного міста алкашами та наркоманами.Це сталось під час телеефіру  на каналі ТЕТ. Володарка звання "Міс Рівненщина" виступала під час шоу "Богиня шопінгу".  І так негарно схарактеризувала всіх жителів міста, обізвавши пияками та наркоманами. Відеоролик  про це було розміщене виданням ЧаРівне.info.  Також під час телеефіру рівненська  учасниця конфліктувала з іншою дівчиною, яка теж тут виступала. Красуня з Рівного  виявилась гострою на язик і сказала, що інша конкурентка схожа на таку, яка має зустрічі вже зі старшими сімейними мужчинами. Та відповіла  проникливим жартом, що такій відомій блогерці не таланить і тому її попадаються діди з животами. Рівненчанка  прореагувала, добре не подумавши. І саме в цей момент образила сильну половину Рівного. За її словами, в її рідному місті мешкають лише пияки, наркозалежні та жебраки.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини