Головна Новини Суспільство події У Рівному блогерка назвала мешканців рідного міста алкашами та наркоманами (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівному блогерка назвала мешканців рідного міста алкашами та наркоманами (ВІДЕО)

Влітку дівчина встигла осоромитися "дефіле" у купальнику прямо в тролейбусі

3 листопада 2021, 22:15
Поділіться публікацією:

Перша красуня Рівненської області  в 2014 році Катерина Крилова стала учасницею скандального інциденту. Вона, розповідаючи під час шоу про своє місто, назвала всіх городян пияками та наркозалежними.

 У Рівному блогерка назвала мешканців рідного міста  алкашами та наркоманами (ВІДЕО)

Катерина Крилова потрапила у скандал (фото з відкритих джерел)

Це сталось під час телеефіру  на каналі ТЕТ. Володарка звання "Міс Рівненщина" виступала під час шоу "Богиня шопінгу".  І так негарно схарактеризувала всіх жителів міста, обізвавши пияками та наркоманами. Відеоролик  про це було розміщене виданням ЧаРівне.info.

 Також під час телеефіру рівненська  учасниця конфліктувала з іншою дівчиною, яка теж тут виступала. Красуня з Рівного  виявилась гострою на язик і сказала, що інша конкурентка схожа на таку, яка має зустрічі вже зі старшими сімейними мужчинами. Та відповіла  проникливим жартом, що такій відомій блогерці не таланить і тому її попадаються діди з животами.

 Рівненчанка  прореагувала, добре не подумавши. І саме в цей момент образила сильну половину Рівного. За її словами, в її рідному місті мешкають лише пияки, наркозалежні та жебраки.

Ця репліка не сподобалась навіть ведучим розважальної програми. Один з них замітив, що колишня рівненська красуня після таких компліментів рідному місту,  очевидно передумала туди вертатись.

Жителям Рівного також не сподобалась така заява. Городяни кажуть, що гонорова красуня завдала образ не тільки землякам. Схоже, що і себе вона теж не поважає.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Рівному жінка відсудила в колишнього чоловіка 5 тис. грн, бо він її покусав.В обласному центрі Рівненської області дружина, звернувшись до суду з позовом на ексчоловіка, аби захистити свою гідність, отримала в результаті достойну грошову компенсацію.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини