Головна Новини Суспільство події У Рівному жінка відсудила в колишнього чоловіка 5 тис. грн, бо він її покусав
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівному жінка відсудила в колишнього чоловіка 5 тис. грн, бо він її покусав

Чоловік у суді свою вину визнав

30 вересня 2021, 22:40
Поділіться публікацією:

В обласному центрі Рівненської області дружина, звернувшись до суду з позовом на ексчоловіка, аби захистити свою гідність, отримала в результаті достойну грошову компенсацію. Про це інформує сайт Рівненського міського суду.

У Рівному жінка відсудила в колишнього чоловіка 5 тис. грн, бо він її покусав

Чоловік вкусив її за ногу (фото з відкритих джерел)

Дослідивши ситуацію, суддя у своєму рішенні зазначив, що подружжя посварилось ще влітку. Господар родини ще й до всього скоїв насильство над дружиною, зубами впився в стегно, що викликало крововилив. Потім експерт визначив, що рівнянка отримала неважке тілесне ушкодження.

Ексчоловік  розкаявся  та зазначив, що компенсує жінці те, що накоїв, заплативши їй 5 тисяч гривень.

Міська судова установа  наклала на сімейного дебошира штраф в розмірі 850 гривень і зобов’язала виплатити позивачці 5 тисяч гривень компенсаційних виплат.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Рівненщині невідомі намагались спалити чоловіка живцемНа Рівненщині лікарі врятували життя людині, яку ніби облили бензином та запалили. Про це написали в соціальній мережі  працівники Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги. Вони стверджують, що інцидент мав місце сьогодні, передобідньої пори. Рятувати жителя селища Оженин виїхав  черговий десант медиків. Сільський  мешканець був весь обгорілий, він отримав понад 70 % опіків. Але при свідомості спілкувався зі своїми рятувальниками. Він розповів, що незнайомі, яким він нічого поганого не зробив, облили його пальним і запалили. Обгорілого пацієнта розмістили в одному з медичних закладів Рівненщини, а про злочин над людиною проінформували поліцію. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини