Головна Новини Суспільство події У Запорізькій області жінка підпалила себе: що відомо про її стан
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запорізькій області жінка підпалила себе: що відомо про її стан

Причини та обставини вчинку жінки з'ясовують

12 серпня 2021, 10:45
Поділіться публікацією:

У Запорізькій області сталася спроба самогубства. Про це повідомляють на сторінці Центру екстреної медичної допомоги у Facebook.

У Запорізькій області жінка підпалила себе: що відомо про її стан

Жінка облила себе бензином і підпалила, фото з відкритих джерел

Відомо, що мешканка села Наталівка, що в Запорізькому районі, вирішила звезти рахунки з життям. Жінка на подвір'ї облила себе бензином і підпалила. Подія сталася 11 серпня.

Потерпілій 51 рік. Сусіди, що стали свідками події, негайно викликали "швидку". На місце події оперативно прибули медики. Фельдшерській бригаді допомагали члени реанімаційної. Жінку госпіталізували до реанімації опікового центру міської лікарні.

Відомо, що потерпіла отримала значні опіки тулуба та кінцівок ІІ-ІІІ ступенів. За даними медиків, у жінки обгоріло 90% шкіри. Також вона отримала опік верхніх дихальних шляхів. Наразі потерпіла у важкому стані, лікарі борються за її життя.

Причину суїцидального вчинку місцевої мешканки з'ясовують. На місце виїжджала слідчо-оперативна група Головного управління поліції у Запорізькій області. Втім, у поліції Запоріжжя подію поки що не прокоментували.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Індії підліток наклав на себе руки. Перед тим, як вчинити суїцид, 13-річний хлопчик залишив передсмертну записку, в якій попросив у своєї матері вибачення за те, що витратив 40 тисяч рупій (приблизно 14 500 гривень) з її рахунку на ігру в інтеренеті й програв їх.

Також ми розповідали, що політичний експерт Дмитро Воронков вважає, що ймовірність вбивства Шишова близька до 100%, оскільки відсутній мотив для суїциду і сама хронологія подій не демонструє якихось депресійних настроїв у загиблого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини