Головна Новини Суспільство події У Запорізькій області з учня кілька років знущалася директор у школі: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запорізькій області з учня кілька років знущалася директор у школі: що відомо

Юнак навіть перестав спілкуватися з батьками

7 вересня 2021, 20:30
Поділіться публікацією:

На Гуляйпільщині у Полтавській одинадцятирічці її директор, яка за сумісництвом ще й викладала школярам іноземну мову, принципово незлюбила одного учня і кожен день знущалася з нього. Так само зневажливо ставилися до однолітка і його ровесники. Ім'я учня давно забулося, його звали, використовуючи зневажливі назви тварин. Про це кричущий випадок написала в соціальних мережах захисник сім'ї Ірина Вишнякова.

 У Запорізькій області з учня кілька років знущалася директор у школі: що відомо

Вчителька ображала дитину (фото з відкритих джерел)

За словами юристки звернення "двієчник", "баран", "скотиняка", "тобі місце в клітці", "собака" так і сипалися на сільського хлопчика з діалогів агресивної сільської директорки.

Дійшло до того, що Роман просто не хотів йти на навчання, перестав спілкуватися навіть із батьками. Тому що його людську гідність топтала не тільки вчителька, а й однолітки. Психолог, яка займалася з ним, сказала, що причина такого депресивного стану хлопчика — систематичні знущання, яким він піддається у школі.

Щоб врятувати дитину і припинити цькування, матір Романа звернулася у поліцію.

Як розповіла Ірина Вишнякова, батьки вирішили призупинити це неподобство і повірили, що тільки захисник може це зробити.

Відбувся суд, який взяв до уваги зібрані докази та визнав керівницю сільського навчального закладу винною в цькуванні школяра. За рішенням служителя Феміди педагог повинен заплатити 850 гривень штрафу.

Важливо, що після цього "НП" педагог, що таким чином знущалася зі свого вихованця, і далі працює. Ще й на керівній посаді.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало, що на Донбасі познущалися з дівчинки-підлітка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини