Головна Новини Суспільство події Знімали на камеру голою: на Донбасі познущалися над дівчинкою-підлітком
commentss НОВИНИ Всі новини

Знімали на камеру голою: на Донбасі познущалися над дівчинкою-підлітком

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження

7 квітня 2021, 23:52 comments1121
Поділіться публікацією:

У Донецькій області школярки познущалися з 14-річної однокласниці. Про це повідомили в прес-службі Донецької обласної прокуратури.

Знімали на камеру голою: на Донбасі познущалися над дівчинкою-підлітком

Дівчина (фото з відкритих джерел)

За інформацією правоохоронців, школярки спочатку її побили, а потім змусили оголеної купатися у водоймі. Знущання підлітки знімали на камеру і публікували в соцмережах. Інцидент стався 4 квітня в Торецькому. Постраждала отримала забої обличчя і голови. Після розголосу дівчата видалили всі відео розправи.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Наразі досудове розслідування триває.

"Проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, встановлюються всі обставини події, свідки і особи, причетні до скоєного кримінального злочину", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в будинок 78-річного французького мільйонера Бернара Тапі проникли невідомі люди. Вони побили чоловіка і його дружину, скоїли пограбування і втекли з місця події. Відомо, що зловмисників було четверо. Вони проникли в будинок мільйонера, розташованого на південний схід від Парижа в комуні Комб-ла-Віль, коли сім'я спала. Невідомі зв'язали Бернара Тапі і його дружину і завдали їм кілька ударів, потім вкрали з будинку коштовності. Після того, як злочинці зникли, чоловік викликав "швидку" допомогу, але госпіталізація не знадобилася, оскільки травми були важкими. Про суму завданої матеріальної шкоди поки не повідомляється.

Судова поліція Версаля почала розслідування. Відзначимо, що 78-річний Бернар Тапі — французький бізнесмен, громадський і політичний діяч, колишній депутат Європарламенту. З 1986 по 1994 роки він був президентом футбольного клубу "Олімпік Марсель", викупивши його за 35 мільйонів доларів. При ньому клуб ставав чемпіоном Франції п'ять разів поспіль і вперше у своїй історії виграв Лігу чемпіонів. Згідно з інформацією інсайдера, зараз у мільйонера проблеми зі здоров'ям - у нього був діагностований рак шлунка.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини