Головна Новини Суспільство події У Запорізькій області від обстрілів окупантів постраждали діти
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запорізькій області від обстрілів окупантів постраждали діти

Хлопчик отримав скальповану рану носа, а дівчинка - вогнепальне поранення грудної клітини

27 березня 2022, 23:22
Поділіться публікацією:

В Запорізькій області  під час ворожого обстрілу  були поранені двоє дітей 2009-го року народження. Про це інформує в Telegram-каналі  пресслужба Національної поліції України.

У Запорізькій області від обстрілів окупантів постраждали діти

Від обстрілів постраждали діти (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою інформацією зазначено,  що 26 березня після 22.00 до Запорізької обласної дитячої лікарні  привезли потерпілих -  хлопця та дівчину, яким виповнилось лише 13 років.  Вони – мешканці міста Гуляйполе.

"Неповнолітні постраждали від вибухової хвилі під час обстрілу та вибуху у сусідньому житловому будинку. Хлопчик отримав скальповану рану носа, а дівчинка — вогнепальне поранення грудної клітини", — зазначено в інформації.

Потерпілим  підліткам вже надали  кваліфіковану медичну допомогу.

Представники слідства в місцевій поліції  порушили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України "Порушення законів та звичаїв війни".

Представники місцевої  поліції зазначають, що не пробачать окупантам  страждань, які вони причиняють  дітям. Після перемоги у війні, російські воєнні злочинці  обов'язково відповідатимуть за свої варварські дії.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що з початку війни російські окупанти обстріляли 63 лікарніЗ початку широкомасштабного вторгнення Росії на територію України від обстрілу окупантів загинули п'ятеро медиків. Російські загарбники також обстріляли 63 лікарні в Україні. Про це у телеефірі повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко. За його словами, у тих регіонах, де не відбуваються активні бойові дії, ситуація з лікарнями, їх забезпеченням залишається під контролем міністерства.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алекс

27 березня 2022, 23:15

Фейк! Дети поди подставлены, а стреляли ВСУ под видом 《оккупантов》


Новини